leo
- Mesaje scrise: 21
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Aug 2005
- Mesaj Privat
sal`
Am din vara un opel astra H caravan si am constatat faptul ca de cand cu ploile se aburesc pe interior stopurile de pe spate. Mai exact in coltul de sus in dreptul stopurilor de frana se face condens si in plus dispare f. greu.
Se pare ca ar fi o problema generala cel putin la aceste tiputi de masini (stopuri), mai ales ca la noi la firma sunt 6 astfel de masini si la toate am constatat aceasta problema (la unele mai mult la altele mai putin).
Ceva sugestii ?
multumesc
Am din vara un opel astra H caravan si am constatat faptul ca de cand cu ploile se aburesc pe interior stopurile de pe spate. Mai exact in coltul de sus in dreptul stopurilor de frana se face condens si in plus dispare f. greu.
Se pare ca ar fi o problema generala cel putin la aceste tiputi de masini (stopuri), mai ales ca la noi la firma sunt 6 astfel de masini si la toate am constatat aceasta problema (la unele mai mult la altele mai putin).
Ceva sugestii ?
multumesc
- Daniel
- 2,852 mesaje
- din 06 Dec 2004
- Astra 2012 A17DTJ
- Bucuresti
Daniel
- Mesaje scrise: 2,852
- Masina: Astra 2012 A17DTJ
- Cont inregistrat: 06 Dec 2004
- Mesaj Privat
- iso
- 1,347 mesaje
- din 01 Mai 2005
- Insignia 2010
- Galati
iso
- Mesaje scrise: 1,347
- Masina: Insignia 2010
- Cont inregistrat: 01 Mai 2005
- Mesaj Privat
- Luciani67
- **
- 299 mesaje
- din 10 Aug 2005
- Astra 2001
- Bihor
Luciani67
- Mesaje scrise: 299
- Masina: Astra 2001
- Cont inregistrat: 10 Aug 2005
- Mesaj Privat
leo
- Mesaje scrise: 21
- Masina:
- Cont inregistrat: 17 Aug 2005
- Mesaj Privat
Va multumesc pentru ajutor.
deoarece este in garantie o sa merg la GTT sa vedem ......(probabil vor incerca sa "dreaga" problema si daca nu merge o sa-l schimbe)
Ce mi se pare nasol e ca la o masina noua sa patesti asa ceva, e ceva ce eu nu mi-am putut imagina.....le-am scris si la Opel HU si BE sa stie si ei ce si cum ...poate remediaza acest "bug" sa nu mai planga si altii.
deoarece este in garantie o sa merg la GTT sa vedem ......(probabil vor incerca sa "dreaga" problema si daca nu merge o sa-l schimbe)
Ce mi se pare nasol e ca la o masina noua sa patesti asa ceva, e ceva ce eu nu mi-am putut imagina.....le-am scris si la Opel HU si BE sa stie si ei ce si cum ...poate remediaza acest "bug" sa nu mai planga si altii.
rucu
- Mesaje scrise: 55
- Cont inregistrat: 03 Jan 2005
- Mesaj Privat
Lucian_X
- Mesaje scrise: 30
- Masina: Astra 2005 17DTL
- Cont inregistrat: 11 Dec 2007
- Mesaj Privat
horaa- Suspendat
- 3,472 mesaje
- din 05 Oct 2012
- Astra 2012 a14net
- Bihor
horaa- Mesaje scrise: 3,472
- Masina: Astra 2012 a14net
- Cont inregistrat: 05 Oct 2012
- Mesaj Privat
Are destule locuri pe unde poate intra. Verifica garnitura dintre far si caroserie si suruburile ce prinde "placa" becurilor de stop. Si eu am gasit apa in stopul stang si cand am demontat am observat ca acea garnitura era putin stramba. Am pus-o putin la presa intre 2 "biblii" sa se indrepte si am scapat de apa
- florinianc
- 1,600 mesaje
- din 04 Jun 2010
- Astra 2006 Z16xep
- Cluj
florinianc
- Mesaje scrise: 1,600
- Masina: Astra 2006 Z16xep
- Cont inregistrat: 04 Jun 2010
- Mesaj Privat
CSebesan