Ai uitat parola?

1. Home
  2. Tuning
  • costi mh

• Mesaje scrise: 14
  • Masina: Vectra 2001 y22dtr
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 09 Jul 2008

• Mesaj Privat
am vectra 22dti sport limitata mi au spart farurile in parcare in tm si vreau sa pun si eu engel eyes dar problema e ca sunt din severin , sfat recomandati mi pe cineva din timisoara sau severin care sa monteze si daca pot sa le iau din aceste locatii?
Skip ads

• ITA

• Mesaje scrise: 146
  • Masina: Vectra 2005 Z19DT
  • Cont inregistrat: 28 Dec 2007

• Mesaj Privat
Salut. Tot din Severin sunt si eu. Ce model de Vectra ai B sau C (ca la C nu am auzit de angel eyes)?
Iti pot recomanda pe cineva meserias din Timisoara, dar 2 saptamani este plecat in concediu.
Tipu e tare de tot pe Opeluri.
Ne mai auzim peste 2 saptamani daca ai rabdare.
  • costi mh

• Mesaj Privat
bun ok uite nr meu 0762666671 si mai inca ceva un mecanic bun care e in severin sau timisoara sa vada de becul ala de la motor ca mi se aprinde mi se stinge ok
  • ITA

• Mesaje scrise: 146
  • Masina: Vectra 2005 Z19DT
  • Cont inregistrat: 28 Dec 2007

• Mesaj Privat
Pana vine din concediu baiatul din Timisoara, iti recomand un meserias cu tester din oras care ti-ar putea citi eroarea si ti-ar spune ce are.
Il cheama Tavi si sta pe str. Tabla Butii langa terenul de tenis de langa Casa Tinereteului langa TV Datina,tel.0742206525.
P.S. O diagnosticare costa cca 50 lei.
  • costi mh

• Mesaj Privat
mersi fain ,auzisem de ala de la datina dar vreun mecanic stie care e bun , sa mor am facut in 5 luni aproape 80 000 km si n am avut treba cu ea dar nu stiu ce are? acum mi sa dus caseta de directie ,mersi fain de tot raman dator
  • msv_64

• Mesaje scrise: 686
  • Masina: Vectra 2005 Y20DTH
  • Cont inregistrat: 27 Jan 2008

• Mesaj Privat
Exista angel eye pe vectra c
  • valy25

• Mesaje scrise: 201
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 16 Mar 2008

• Mesaj Privat
da la langa datina am fost si eu e serios baiatu.din sev sunt si eu,ce ati zice sa organizam si noi intalniri ca ceilalti colegi.va salut si toate cele bune.
  • Robby_sec

• Mesaje scrise: 127
  • Masina: Vectra 1992 c16nz
  • Cont inregistrat: 20 Jul 2009

• Mesaj Privat
salut si eu tot din severin sunt ... ar fi foarte bine sa ne strangem si noi intr-o seara ... poate ma ajutati si pe mine cumva cu masina ca nu stiu ce sa ii mai fac ... 😢 am fost cam peste tot si nimeni nu stie ce sa ii faca ... cred ca ultima sansa ar fi sa ii schimb motorul ... daca sunteti de acord sa facem o intalnire, astept un pm suntem foarte multi din severin cu opeluri si multi mai multi interesati sa fie o intalnire ... o seara buna in continuare ... 😊
Skip ads

1. Home
  2. Tuning

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR