- mocca
- OP
- 510 mesaje
- din 14 Oct 2007
- Iasi
mocca
- Mesaje scrise: 510
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Oct 2007
- Mesaj Privat
Salutare..am un Vectra A motor C18NZ....si ia venit timpul sa-i schimb segmentii...boon am fost la magazin cu certificatu frumos l-am dat lui nenea ala a bagat acolo in calculator si mi-a dat segmetii.Problema e urmatoarea am dat vechii segmenti jos si am observat ca la unul dintre ei(segmentul de foc) ala vechi e mai lat fata de cel nou cu circa 1-2mm ..iar in rest segmentii au aceeasi dimensiuni adica is Ok.M-am uitat prin cataloage..am verificat si segmentii is la fel 84.80mm 1.5x1.5x3.0 .
Ce ma sfatuiti ? sa il montez asa mai ingust ?
Firma segmentilor e Szakal Metal dimensiuni 84.80mm 1.5x1.5x3.0
Astept sfaturi..Va multumesc
Ce ma sfatuiti ? sa il montez asa mai ingust ?
Firma segmentilor e Szakal Metal dimensiuni 84.80mm 1.5x1.5x3.0
Astept sfaturi..Va multumesc
puntomk1
- Mesaje scrise: 14
- Masina:
- Cont inregistrat: 04 Mar 2008
- Mesaj Privat
- mocca
- OP
- 510 mesaje
- din 14 Oct 2007
- Iasi
mocca
- Masina:
- Mesaj Privat
puntomk1 a scris:Nu poti monta segmentul pe acel piston, trebuie sa cauti alt piston (scuzati repetitia) si sa verifici sa se potriveasca. Nici un mecanic nu-ti va monta un segment pe piston ca la tine!
Probabil tu ai vrut sa zici sa caut alt segment..nu piston....oricum separat nu cred ca gasesc.As vrea sa stiu daca a mai intalnit cineva aceeasi problema si cum a procedat ? ia montat asa sau luat altii ?
multumesc
- mocca
- OP
- 510 mesaje
- din 14 Oct 2007
- Iasi
mocca
- Masina:
- Mesaj Privat
Am fost la magazin sa ii schimb si mi-au zis ca nu e nici o problema daca e mai mic ..Au chemat un mecanic care are vre-o 20ani experienta si el a zis asta..a zis sa stau fara griji ca nu are ce sa se intample ca e segmentul de foc si pe el se arde benzina...bal bla bla.Sa il montez asa ?Sau ce sa fac ?
Inca o intrebare segmentul se invarte in jurul pistonului sau trebuie sa fie fix ?
THX
Inca o intrebare segmentul se invarte in jurul pistonului sau trebuie sa fie fix ?
THX
- mocca
- OP
- 510 mesaje
- din 14 Oct 2007
- Iasi
mocca
- Masina:
- Mesaj Privat