Wannabe
- Mesaje scrise: 77
- Masina: Astra 2008 Z13DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Apr 2011
- Mesaj Privat
Salut,
As vrea sa stiu daca cineva folosit vreo solutie/spray pentru curatarea exterioara a motorului. Am o Astra H diesel 1.3 CDTI si as vrea sa curat capacul, furtunele si restul motorului fara a folosi jet de apa si fara a duce in timp la craparea furtunelor/capacului din cauza compozitiei solutiei.Ma gandeam la vreo solutie "minune" care sa curete petele depuse pe dinafara motorului folosind doar o carpa si apoi tot cu o carpa umeda sa curat solutia. Poate nu am cautat bine in forum dar nu am gasit o metoda de curatare.
Astept sfatul vostru.
As vrea sa stiu daca cineva folosit vreo solutie/spray pentru curatarea exterioara a motorului. Am o Astra H diesel 1.3 CDTI si as vrea sa curat capacul, furtunele si restul motorului fara a folosi jet de apa si fara a duce in timp la craparea furtunelor/capacului din cauza compozitiei solutiei.Ma gandeam la vreo solutie "minune" care sa curete petele depuse pe dinafara motorului folosind doar o carpa si apoi tot cu o carpa umeda sa curat solutia. Poate nu am cautat bine in forum dar nu am gasit o metoda de curatare.
Astept sfatul vostru.
Cezar_sz
- Mesaje scrise: 84
- Masina: Zafira 2006 Z19DT
- Cont inregistrat: 04 Feb 2010
- Mesaj Privat
eu chiar ieri am spalat motorul la masina mea ,un astra din 2002 cu mot. de 1.6. am folosit o solutie de la SANO pt. curatat tavi si cuptoare de grasimi. a iesit super.Solutia se numeste SANO FORTE si se prezinta intr-un pulverizator de culoare neagra.mentionez ca sa spalat cu masine cu jet de presiune.
Cezar_sz
- Mesaje scrise: 84
- Masina: Zafira 2006 Z19DT
- Cont inregistrat: 04 Feb 2010
- Mesaj Privat
- ichimcornel
- 632 mesaje
- din 14 Apr 2010
- Astra 2004
- Mures
ichimcornel