Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Vectra
  • B.O.R

• Mesaje scrise: 87
  • Masina: Vectra 1997 x20DTL
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 09 Nov 2008

• Mesaj Privat
Am hotarat sa deschid aceasta discutie deoarece chiar acum luni am patit-o,ma aflam pe dn 13 in loc Feldioara si la un momentdat mi-a sarit un caine in fata.pur si simplu nu am mai putut sa il evit si l-am lovit in plin,rezultatul impactului:spoiler distrus pe partea dreapta,proiector praf apoi in interior radiatorul plus pompa de servo 😢 😢 😢 Asa ca incepe sa ma cam enerveze cainii liberi .
Skip ads

• ExpressVectra

• Mesaje scrise: 584
  • Masina: Vectra 2001 Z16XE
  • Cont inregistrat: 16 Jun 2009

• Mesaj Privat
Da trebuie sa te gandesti ca au si ei suflet si ce ai patit tu a fost un caz nefericit am patit si eu la 120 Km nu am facut prostia sa franez dar mi-a parut rau si imi pare rau pt. acel catel . Am avut doar un bandoul spart 😶
  • iuly_ang

• Mesaje scrise: 119
  • Masina: Vectra 2005 z16xe
  • Cont inregistrat: 13 Oct 2009

• Mesaj Privat
una din cauze pt care platesc casco 😶
  • DB77AAA

• Mesaje scrise: 6,620
  • Masina: Vectra 2005 Z19DTH 200CP
  • Cont inregistrat: 19 Jan 2007

• Mesaj Privat
Nene, da era cat un vitel?
Trebuia postat la ”Discutii generale”
  • Astra X16XEL

• Mesaje scrise: 536
  • Masina: Astra 1995
  • Cont inregistrat: 06 Mar 2009

• Mesaj Privat
S-a mai discutat despre animalele din drum. Pana acum mi s-a intamplat de multe ori sa-mi sara animale in fata masinii, mai ales in zona Moldovei unde e ceva normal sa dai drumu' la vaci/cai si acestea sa se intoarca singure la casa stapanilor.Cred ca singura solutie e sa circulati cu atentie si sa reduceti viteza in preajma animalelor.

Problema e cu betivanii, care sunt o alta specie de animale. Exemplu concret: pe 12 octombrie ma intorceam acasa de la service(cu masina reparata teoretic) iar pe o straduta dintre blocuri se vedeau in departare doi betivani care se clatinau pe partea dreapta a drumului. Am intrat pe contrasens de frica sa nu sa se impiedice si sa cada in fata masinii, cand unul dintre ei incepe sa se clatine spre mijlocul drumului. Flash-uri si claxoane iar tampitul in loc sa se retraga pe marginea drumului incepe sa alerge in zig-zag pe mijlocul drumului nestiind in ce directie sa o ia. Normal ca tot betivanul era cu gura mare ca unde am invatat sa conduc si alte prostii de genu.
  • ExpressVectra

• Mesaje scrise: 584
  • Masina: Vectra 2001 Z16XE
  • Cont inregistrat: 16 Jun 2009

• Mesaj Privat
Curios eu credeam ca la bucuresti sunt mai multi caini. Pentru ca in parcare la carrefour am fost "atacat" de un caine cu logan ! 😂 si altii in trafic flash si claxoane 😊 Eu personal la Bucuresti am vazut toate animalele posibile! nu mai iau in calcul rotile intepate de serpi pentru ca am parcat pe vizuina "lui" fara acte pret de 30-40 min.
Skip ads

1. Home
  2. Opel Vectra

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR