tclaudiu
- Mesaje scrise: 84
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Nov 2005
- Mesaj Privat
- virgil
- **
- 273 mesaje
- din 12 Mar 2005
- Astra 2002 Y17DT
- Bucuresti
virgil
- Mesaje scrise: 273
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 12 Mar 2005
- Mesaj Privat
tclaudiu
- Masina:
- Mesaj Privat
- virgil
- **
- 273 mesaje
- din 12 Mar 2005
- Astra 2002 Y17DT
- Bucuresti
virgil
- Mesaje scrise: 273
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 12 Mar 2005
- Mesaj Privat
pai... hai sa-ti zic...
daca dai search dupa turbina o sa gasesti niste posturi mai vechi de ale mele...
mie mi s-a stricat turbina si m-am interesat cam peste tot.
motorul isuzu y17dt are turbina originala Mitsubishi, care, la reprezentante costa intre 800 si 1400 de euro. cum e si normal, exista si piese care nu sunt originale si sunt la preturi mai mici. tin sa-ti zic ca nu m-a interesat aspectul asta, deci nu pot sa-ti spun cine le face.
eu am scos turbina veche si era Mitsubishi si am pus-o pe cea noua care este Mitsubishi.
nu am link-uri (nici nu am cautat)
daca dai search dupa turbina o sa gasesti niste posturi mai vechi de ale mele...
mie mi s-a stricat turbina si m-am interesat cam peste tot.
motorul isuzu y17dt are turbina originala Mitsubishi, care, la reprezentante costa intre 800 si 1400 de euro. cum e si normal, exista si piese care nu sunt originale si sunt la preturi mai mici. tin sa-ti zic ca nu m-a interesat aspectul asta, deci nu pot sa-ti spun cine le face.
eu am scos turbina veche si era Mitsubishi si am pus-o pe cea noua care este Mitsubishi.
nu am link-uri (nici nu am cautat)
tclaudiu
- Masina:
- Mesaj Privat
- Florin Popescu
- *
- 22 mesaje
- din 25 Mai 2005
- Constanta
Florin Popescu
- Mesaje scrise: 22
- Masina:
- Cont inregistrat: 25 Mai 2005
- Mesaj Privat
vand turbina ptr opel astra Y17Dt cu 250€. evident folosita,dar daca sunteti amator,veniti la constanta si o montam gratuit pe masina! noua costa cca 700€. va spuna asta ptr ca euu am cumparat una ptr mine dar s-a dovedit dupa ce facusem comanda de turbina ca nu ea era de vina,asa ca daca tot am comandat-o am si montat-o,numai ca era de vina furtuunul de la intercooler nu turbina! va astept sa ma contactati daca sunteti amator...