cryynu
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Vectra 1993 c16nz
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Jan 2009
- Mesaj Privat
- tannu
- 773 mesaje
- din 07 Dec 2007
- Vectra
- Bucuresti
tannu
- Mesaje scrise: 773
- Masina: Vectra
- Cont inregistrat: 07 Dec 2007
- Mesaj Privat
Esti sigur ca pe brief scrie E2 si nu D2 ? Teoretic ar trebui sa fie Euro 1 masina ta, dar cine stie, poate chiar e Euro 2.
In orice caz, astia de la RAR, de obicei, sunt .... cum nu trebuie sa fie, ca sa nu zic altfel si probabil ti-o vor trece ca fiind Euro 1, in cel mai fericit caz.
Am avut eu un prieten cu un BMW adus din Germania si catalogat ca fiind Euro 2. La noi, la RAR, nici n-au vrut sa auda asa ceva. Raspunsul: la ei in documentatii nu figureaza asa ceva si i-au trecut-o ca fiind NON-EURO ! Deci nici macar Euro 1 !
Tu poate ai mai mult noroc.
Ti-as sugera sa dai o fuga pana la ei (in plimbare) si sa abordezi (prieteneste si neoficial) niste ingineri pe acolo sa vezi cam ce parere au ei despre situatia ta. Cred ca raspunsurile lor vor fi mult mai aproape de adevar, decat ale noastre.
In orice caz, astia de la RAR, de obicei, sunt .... cum nu trebuie sa fie, ca sa nu zic altfel si probabil ti-o vor trece ca fiind Euro 1, in cel mai fericit caz.
Am avut eu un prieten cu un BMW adus din Germania si catalogat ca fiind Euro 2. La noi, la RAR, nici n-au vrut sa auda asa ceva. Raspunsul: la ei in documentatii nu figureaza asa ceva si i-au trecut-o ca fiind NON-EURO ! Deci nici macar Euro 1 !
Tu poate ai mai mult noroc.
Ti-as sugera sa dai o fuga pana la ei (in plimbare) si sa abordezi (prieteneste si neoficial) niste ingineri pe acolo sa vezi cam ce parere au ei despre situatia ta. Cred ca raspunsurile lor vor fi mult mai aproape de adevar, decat ale noastre.
cryynu
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Vectra 1993 c16nz
- Cont inregistrat: 22 Jan 2009
- Mesaj Privat
eisenhaim
- Mesaje scrise: 15
- Masina: Astra 1994
- Cont inregistrat: 23 Jan 2009
- Mesaj Privat