chi79
- Mesaje scrise: 92
- Masina: Vectra 1997 X16XEL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Apr 2007
- Mesaj Privat
Am fost lovit in parcare de un mos si mi-a zburat spoilerul fata cu tot cu farul stang. A venit politistul, mi-a facut constatarea, dar la societatea unde era asigurat vinovatul mi s-a spus ca nu accepta decat o despagubire partiala, deoarece spoilerul se vede ca nu e prins cum trebuie, adica in toate suruburile (adevarul cam asta si e, am avut-o lovita in vara, dar nu aveam de unde sa stiu cum mi-au facut-o aia la service). Pot face ceva sau ma resemnez cu situatia asta?
- tannu
- 773 mesaje
- din 07 Dec 2007
- Vectra
- Bucuresti
tannu
- Mesaje scrise: 773
- Masina: Vectra
- Cont inregistrat: 07 Dec 2007
- Mesaj Privat
A inceput sa imi fie greata de genu asta de manevre din partea asigurarilor. Du-te frate si spune-le ca o vrei la fel cum era. Spune-le ca nu o vrei prinsa in toate suruburile, ci doar in alea cate erau ele. Sa mor de nu le-as umfla ochii astora cu chitibusurile lor.
Serios, n-ai decat 2 variante. Ori vorbesti frumos cu agentul constatator si ajungeti la o intelegere si iti trece acolo ce te intereseaza pe tine ori pui piciorul in prag ii faci de boala copiilor pana iti trec ce trebuie pt reparat/schimbat. Mai ai si varianta sa te resemnezi, bineinteles. Varianta pe care eu n-am ales-o niciodata in cazuri din astea si intotdeauna am obtinut ce vroiam. Tu alegi.
Serios, n-ai decat 2 variante. Ori vorbesti frumos cu agentul constatator si ajungeti la o intelegere si iti trece acolo ce te intereseaza pe tine ori pui piciorul in prag ii faci de boala copiilor pana iti trec ce trebuie pt reparat/schimbat. Mai ai si varianta sa te resemnezi, bineinteles. Varianta pe care eu n-am ales-o niciodata in cazuri din astea si intotdeauna am obtinut ce vroiam. Tu alegi.
- indy
- 1,087 mesaje
- din 22 Feb 2007
- Astra 2007 Z17DTL
- Bucuresti
indy
- Mesaje scrise: 1,087
- Masina: Astra 2007 Z17DTL
- Cont inregistrat: 22 Feb 2007
- Mesaj Privat
- laurentiu19
- **
- 149 mesaje
- din 22 Apr 2005
- Astra 2003 Y17DT (ISUZU)
- Bucuresti
laurentiu19
- Mesaje scrise: 149
- Masina: Astra 2003 Y17DT (ISUZU)
- Cont inregistrat: 22 Apr 2005
- Mesaj Privat
Fa o sesizare la CSA. Eu unul asa am facut, dar mai bine citeste aici ARDAF sa vezi ce am patit si eu cu asiguratorii lui peste din Romania.
- denisCT
- 1,407 mesaje
- din 17 Sep 2007
- Astra 2001 Z16SE
- Constanta
denisCT
- Mesaje scrise: 1,407
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Cont inregistrat: 17 Sep 2007
- Mesaj Privat