narcis76
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 2003 y22dtr
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Mar 2009
- Mesaj Privat
Salutare am o problema cu cheia de la masina ,nu mai pot folosii inchiderea centralizata,cred ca suportul care tine bateria in cheie este rupt si nu functioneaza,......o idee sau cineva care a mai facut cheie sa-mi spuna si mie ....si daca se poate si pretul macar ca idee,asta in cazul daca trebuie sa o schimb...va multumesc anticipat
- maramu
- **
- 304 mesaje
- din 15 Nov 2006
- Vectra 2003 Y22DTR
- Targu Mures
maramu
- Mesaje scrise: 304
- Masina: Vectra 2003 Y22DTR
- Cont inregistrat: 15 Nov 2006
- Mesaj Privat
Sunt convins ca daca dadeai un "Cautare" gaseai raspunsul.
Trebuie sa spui totusi ce opel ai, ca sa iti raspunda cei in cunostinta e cauza. Eu cred ca ai schimbat bateria si nu ai sincronizat cheia cu masina, iar daca intradevar e dezlipit soclul ar trebui sa nu ti se aprinda nici ledul acela rosu de pe cheie daca il ai.
Orice se poate repara problema e sa nu coste mai mult decat costa o piesa noua. Daca e numai o lipitura o face oricine se pricepe cat de putin, si daca nu cunosti pe nimeni poti incerca pe la un atelier de repanat TV-uri.
Bafta
Trebuie sa spui totusi ce opel ai, ca sa iti raspunda cei in cunostinta e cauza. Eu cred ca ai schimbat bateria si nu ai sincronizat cheia cu masina, iar daca intradevar e dezlipit soclul ar trebui sa nu ti se aprinda nici ledul acela rosu de pe cheie daca il ai.
Orice se poate repara problema e sa nu coste mai mult decat costa o piesa noua. Daca e numai o lipitura o face oricine se pricepe cat de putin, si daca nu cunosti pe nimeni poti incerca pe la un atelier de repanat TV-uri.
Bafta
suspended-9452- Suspendat
- 2,449 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Astra 2016 B14XER
- Prahova
suspended-9452- Mesaje scrise: 2,449
- Masina: Astra 2016 B14XER
- Cont inregistrat: 04 Sep 2007
- Mesaj Privat
narcis76 a scris:Salutare am o problema cu cheia de la masina ,nu mai pot folosii inchiderea centralizata,cred ca suportul care tine bateria in cheie este rupt si nu functioneaza,......o idee sau cineva care a mai facut cheie sa-mi spuna si mie ....si daca se poate si pretul macar ca idee,asta in cazul daca trebuie sa o schimb...va multumesc anticipat
trebuie sa faci o reprogramare a telecomenzii.Daca vrei,te pot ajuta.Detalii pe id mess.: [editat]
narcis76
- Mesaj Privat
narcis76
- Mesaj Privat
- cristi_bv
- **
- 344 mesaje
- din 11 Mai 2008
- Insignia 2015 A20dth
- Brasov
cristi_bv
- Mesaje scrise: 344
- Masina: Insignia 2015 A20dth
- Cont inregistrat: 11 Mai 2008
- Mesaj Privat
suspended-9452- Suspendat
- 2,449 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Astra 2016 B14XER
- Prahova
suspended-9452- Mesaje scrise: 2,449
- Masina: Astra 2016 B14XER
- Cont inregistrat: 04 Sep 2007
- Mesaj Privat
narcis76 a scris:Am un opel Astra G caravan cu motor de y2.2dtr Sport
si suportul din interiorul chei care tine bateria este rupt,crede-ti ca trebuie lipit sau inlocuit
si suportul din interiorul chei care tine bateria este rupt,crede-ti ca trebuie lipit sau inlocuit
se pare ca nu citesti mesajele!
ti-am mai scris ca te pot ajuta,dar se pare ca nu vrei.
telecomanda se repara si apoi se reprogrameaza pe tester