Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • StillS

• Mesaje scrise: 16
  • Masina: Tigra 1999 X1.4XE
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 13 Mar 2010

• Mesaj Privat
am un opel tigra din '99,cu ABS,AC,Airbag,oglinzi electrice si as vrea sa stiu dak merita sa incerc deprecierea asta a taxei sub motivele: au trecut mai mult de 4 ani de la prima inmatriculare pana acum(evident),starea generala la exterior este inferioara(e putin zgariata,capota este indoita in zona siglei opel,e indoita pe aripa lateral spate(ca si cum a batut-o grindina,sunt niste "gauri" in aripa) si ma gandesc k as putea declara un rulaj mediu mai mare de 20.000(sa nu exagerez cu 30.000 sau mai mult).s-ar merita treaba asta sau poate risc sa imi respinga ITP-ul?dak as face chestiile astea,taxa s-ar reduce la 717+67(kt costa deprecierea)=784 euro.suna mai bine dekt 991 euro kt e fara depreciere.multumesc anticipat celor care vor binevoi sa ma sfatuiasca.p.s.-nu am gasit nicaieri exemple ca al meu,de aceea incerc sa gasesc raspunsuri aici.
  • Me & Astra

• Mesaje scrise: 191
  • Masina: Zafira 2000 x 20 dtl
  • Cont inregistrat: 09 Jul 2007

• Mesaj Privat
Daca masina are AC, airbag si ABS personal nu cred ca RAR iti va acorda deprecierea. La cum ai descris starea ei ITP nu o da sigur. Mergi totusi la RAR, o intrebare nu strica niciodata
  • StillS

• Mesaj Privat
Me & Astra a scris:Daca masina are AC, airbag si ABS personal nu cred ca RAR iti va acorda deprecierea. La cum ai descris starea ei ITP nu o da sigur. Mergi totusi la RAR, o intrebare nu strica niciodata

mc fain
  • tiry213

• Mesaje scrise: 447
  • Masina: Vectra 1998 X20DTL
  • Cont inregistrat: 07 Jan 2008

• Mesaj Privat
Poti sa dai jos ac/ul si airbag-ul. Imprumuti de la cineva o consola fara ac si un volan fara airbag, si iei reducerea.
  • StillS

• Mesaj Privat
tiry213 a scris:Poti sa dai jos ac/ul si airbag-ul. Imprumuti de la cineva o consola fara ac si un volan fara airbag, si iei reducerea.

numai ca din numarul de identificare al masinii reiese k am AC,ABS,Airbag,deci asa nu merge 😢,dar mc oricum
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR