Vin 10 Apr, 2009 3:06 pm
Acum 2 ani, iarna, intro noapte, testam un detector de radar pe Kisseleff. Era radar chiar in capat, la Victoriei. Si am trecut de vreo 5 ori pe langa ei ca sa testez distanta de la care sesizeaza radarul (ma intorceam pe Ion Mihalache si intram pe Kisseleff de mai departe). Mai eram cu un prieten si tot pierzand noi timpul asa, a intervenit o discutie in privinta amenzii privind centura de siguranta (cine plateste pt pasagerul din dreapta). Si a 5-a oara am oprit langa Solenza de politie sa ii intreb pe politisti. Unul din ei era afara cu un "client" mai vitezoman, completa de zor procesul verbal, asa ca m-am dus la masina si i-am batut in geam celui dinauntru. Omu' (un tip la vreo 28 de ani, iar cel de afara era cam la 35 de ani), cam somnoros, a deschis usa cu o expresie vadit nemultumita ca il deranjez si m-a intrebat ce doresc (mentionez ca a fost politicos pe tot parcursul discutiei). Inainte sa apuc sa ii spun care e "durerea" mea, am crezut ca ma ia cu ameteli... Usita torpedoului era lasata si pe ea erau 2 pahare de plastic cu vin fiert. Duhnea in masina aia ca intro distilerie. Nu imi explic cum putea el sa stea inauntru cu usile si geamurile inchise... M-am dat un pas mai in spate ca sa evit damful si am expus situatia. Omul mi-a lamurit problema si mi-a sugerat sa imi cumpar un Monitorul Oficial ca gasesc acolo tot.
Ideea de baza era ca oamenii beau in timpul serviciului, in masina de servici, masina in care putea a alcool in ultimul hal si intre 2 paharele mai opreau pe cate unu sa il amendeze pt viteza 😂
Cel mai penibil ar fi fost sa opreasca lumea pt testarea alcoolului 😂