- ToX
- OP
- 1,291 mesaje
- din 17 Mai 2004
- Astra OPC 2013 A20NFT
- Bucuresti
ToX
- Mesaje scrise: 1,291
- Masina: Astra OPC 2013 A20NFT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Mai 2004
- Mesaj Privat
eram aseara pe pantelimon intr-o solenza, sa ma dau cu un amic cu un kadett 1.4. M-a facut cam cu juma de masina, eu aveam plinu facut si o persoana in plus, si la un moment dat se opreste. Trag langa el si imi zice: "a murit"
deschid capota la kadett, si vad cureaua de distributie, pe care o scot bucatele de acolo
l-am intrebat si a zis ca nu s-a auzit nici o pocnitura nimic. e posibil sa fi facut supapele varza ? cu mana nu am putut sa invart axa cu came, cred ca nici in mod normal nu poti, trebuie o cheie ceva ca sa faci parghie.
PS: desteptu a mai dat si la cheie dupa aia odata )
deschid capota la kadett, si vad cureaua de distributie, pe care o scot bucatele de acolo
l-am intrebat si a zis ca nu s-a auzit nici o pocnitura nimic. e posibil sa fi facut supapele varza ? cu mana nu am putut sa invart axa cu came, cred ca nici in mod normal nu poti, trebuie o cheie ceva ca sa faci parghie.
PS: desteptu a mai dat si la cheie dupa aia odata )
- roBERT
- 1,724 mesaje
- din 08 Mai 2004
- Astra 2002 Z20LET
- Bucuresti
roBERT
- Mesaje scrise: 1,724
- Masina: Astra 2002 Z20LET
- Cont inregistrat: 08 Mai 2004
- Mesaj Privat
- JURISTU '
- **
- 237 mesaje
- din 31 Mar 2005
- Vectra 2001 Z18XE
- TIMISOARA
JURISTU '
- Mesaje scrise: 237
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 31 Mar 2005
- Mesaj Privat
Acum 4 ani aveam un Kadett 1.7 D din 1991 si mi s-a rupt cureaua de distributie la 120 km/ora, pe Timisoara-Arad.
Nu am stiut ce are si pinba sa se aopreasca masina am mai si dat, ca Bula , la cheie de citeva ori.
In fine cind am oprit si am scos cureaua zdente,m-am gindit ca motorul e praf (nu uitati ca era si Diesel !!!! )
Mecanicul a schimbat cureaua si citiva culbutori pe care i-a cules cu penseta si in rest,nu am avut nici o problema !!!!!!!!!!!!!
Omul-un autodidact- mi-a spus ca la Opel culbutorii sunt facti dintr-un material mai slab care cedeaza primul in caz de lovitura ,iar restul ansamblului se misca liber ....
Ma rog asta mi-a zis.Cit o fi adevarat,nu stiu...
Nu am stiut ce are si pinba sa se aopreasca masina am mai si dat, ca Bula , la cheie de citeva ori.
In fine cind am oprit si am scos cureaua zdente,m-am gindit ca motorul e praf (nu uitati ca era si Diesel !!!! )
Mecanicul a schimbat cureaua si citiva culbutori pe care i-a cules cu penseta si in rest,nu am avut nici o problema !!!!!!!!!!!!!
Omul-un autodidact- mi-a spus ca la Opel culbutorii sunt facti dintr-un material mai slab care cedeaza primul in caz de lovitura ,iar restul ansamblului se misca liber ....
Ma rog asta mi-a zis.Cit o fi adevarat,nu stiu...
- sorin666
- 3,888 mesaje
- din 12 Mai 2004
- outside Manell's Land
sorin666
- Mesaje scrise: 3,888
- Masina:
- Cont inregistrat: 12 Mai 2004
- Mesaj Privat
- balog
- **