- bufteadaniel
- OP
- 66 mesaje
- din 22 Dec 2005
- Astra 2003 y20dth
- bacau
bufteadaniel
- Mesaje scrise: 66
- Masina: Astra 2003 y20dth
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Dec 2005
- Mesaj Privat
Buna treaba la prima vedere da le ia tare mult s-o faca.
De inlocuit o aripa spate, stop si spoiler spate....in total doua saptamani. In 8 zile au sudat aripa ( presupun ca au dat cate un punct de sudura in fiecare zi) si in doua zile au vopsit si au montat totul la loc.
Singura chestie noua e ca de cand am luat-o din service parca zdrangane ceva la spate cand dau de un pic de drum naspa....chestie care inainte nu era. In rest arata ca noua
De inlocuit o aripa spate, stop si spoiler spate....in total doua saptamani. In 8 zile au sudat aripa ( presupun ca au dat cate un punct de sudura in fiecare zi) si in doua zile au vopsit si au montat totul la loc.
Singura chestie noua e ca de cand am luat-o din service parca zdrangane ceva la spate cand dau de un pic de drum naspa....chestie care inainte nu era. In rest arata ca noua
- arson
- **
- 162 mesaje
- din 27 Aug 2005
- Astra 2001 Y 2.0 DTH
arson
- Mesaje scrise: 162
- Cont inregistrat: 27 Aug 2005
- Mesaj Privat
poti fi convins ca au schimbat cate ceva pe la ea.
nu te speria, se intampla mai des decat iti inchipui. am fost cu o masina in service la 5000km si am cerut sa imi monteze suruburile care prind aparatoarea de sub compartimentul motor, suruburi care fusesera retezare la o bordura mai inalta. si ce crezi, se duc la o alta masina si le iau de acolo si mi le monteaza mie. masina ailalta era a unei firme. explicatia: n-avem pe stoc si dureaza pana le aducem, dar fiindca ne sunteti simpatic...
asa ca e bine sa fii pus in garda.
nu te speria, se intampla mai des decat iti inchipui. am fost cu o masina in service la 5000km si am cerut sa imi monteze suruburile care prind aparatoarea de sub compartimentul motor, suruburi care fusesera retezare la o bordura mai inalta. si ce crezi, se duc la o alta masina si le iau de acolo si mi le monteaza mie. masina ailalta era a unei firme. explicatia: n-avem pe stoc si dureaza pana le aducem, dar fiindca ne sunteti simpatic...
asa ca e bine sa fii pus in garda.
- bufteadaniel
- OP
- 66 mesaje
- din 22 Dec 2005
- Astra 2003 y20dth
- bacau
bufteadaniel
- Mesaje scrise: 66
- Masina: Astra 2003 y20dth
- Cont inregistrat: 22 Dec 2005
- Mesaj Privat
paulista
- Mesaje scrise: 75
- Masina: Zafira 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 22 Nov 2008
- Mesaj Privat
Am adus recent din Germania un Opel zafira pe benzina cu motor de 16 16v Z16XE
La bord 174 000 Km.
Vreau sa schimb distributia [ 59 000 km de la ultima schimbare ], precum si uleiul si filtrele.
Sunt din Bacau si vreau sa-mi recomandati un service bun.
Daca acest lucru nu se poate [ reclama pt. service ], va rog trimiteti e-mail: dennyiied@yahoo.com
La bord 174 000 Km.
Vreau sa schimb distributia [ 59 000 km de la ultima schimbare ], precum si uleiul si filtrele.
Sunt din Bacau si vreau sa-mi recomandati un service bun.
Daca acest lucru nu se poate [ reclama pt. service ], va rog trimiteti e-mail: dennyiied@yahoo.com