cand o turez imi intrrupe ! 😢 ,iar in mers nu se infige,de la 80 KM/h merge mai bn se infige?
zicetimi si mie ce sa ii fac?
cineva mia zis sa ma uit la pompa de benzina poate nu alimenteaza bn
cand accelerez brusc parca se infunda ?
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Si la mine intrerupea putin, cand vroiam sa o calc mai tare. Am schimbat filtrul de benzina si parca am alta masina.
Schimba intai filtrul, vezi cum merge si apoi, daca tot nu merge bine incearca pompa de benzina. Dar ar mai putea fi si altele.
Salut si bine v`am gasit
Aceeasi problema o am si eu cu opel astra F din `94. dupa 80-90 de km/H incepe sa se inece motorul si cate odata chiar moare de tot. Aceste fenomene le am doar dupa ce alimentez cu benzina (de la aceeasi benzinarie alimentez tot timpul). Parcurg 10-20 de km si isi revine. Am desfacut capacul de pe injectorul de benzina si alimenteaza bine.
nu stie nimeni cum sa rezolv problema
mia zis cineva ca sar putea sa fie de la un injector sau sa fie supapele ca e masina statuta si cica sar putea si supapele
va intreb pe voi ca sa am idee cand ma duc la mecanic sa numi bage ala pe gat cinestie ce , ca are aia aia si sa ma rupa la bani 😛
Ti-am zis si mai sus, schimba filtrul de benzina, curata Throttle Body. Cum se curata ai aici un tutorial facut de mine. Trebuie sa verifici intai tot traseul de alimentare. Bafta!
LE am vazut mai tarziu ce motor ai. Oricum, cam tot aia e. Verifica tot traseul de alimentare cu benzina. Poate gasesti un service care iti poate masura presiunea pompei de benzina.
am curatat admisia si injectoarele si tot asa face ,
mia zis mecanicu ca de la supape sar putea ,cica ar fi fost masina statuta prin italia si na ,, cica e ciudat ca la relantiu merge bine cand o turez in sarcina face naspa ,asa dupa 2000 de turatii merge dar pana in 2000 face aiurea , daca nu am peste 2000 sa dau treapta superioara face cam naspa
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.