Dum 16 Nov, 2008 12:54 am
Masina nu a fost scumpa, nu am luat-o pt. revanzare, mi-am dorit mereu ceva inainte de razboi. A fost mereu in Romania, in zona Hunedoara inca de cand a fost noua. Am urme (acte) din anii 50. Pe acte e din 38 dar dupa serii e din 37 (nu conteaza, dar modelul s-a facut doar 2 ani, 37-3😎 . Ultimul proprietar a fost un nene in varsta care a avut mare grija de ea. Mergea saptamanal la Felix sa duca alti mosi la tratament. E ok pt. ca masina mergea pe distante lungi, nu se fataia in oras. Apoi acesta a dat-o unui intermediar care a tinut-o in ploaie vreo 2 ani, am luat-o de la el in 2007, era bine daca o gaseam eu primul. Voi mai face ceva sapaturi sa aflu istoria ei in Romania. Culoarea ei din cele mai vechi acte este albastru. Are motorul original care functioneaza foarte bine, e simplu si puternic. Scaunele sunt originale. Puntile sunt de Volga, nu ma mai obosesc sa le schimb, nu are rost. Am inceput sa caut si am gasit deja grila originala, faruri, stopuri. Caut pe cineva sa-mi faca barele fata - spate. Cine face bare?
quote="blind"]Frumoasa babeta, spor la reconditionat!
Daca ai nevoie de ceva documentatie, da-mi un mp si vad daca te pot ajuta cu ceva.
Later edit: Cat a costat? Ceva mai multe detalii despre ea poti sa dai?[/quote]