- frumushel
- OP
- 329 mesaje
- din 02 Oct 2008
- Astra 2008 Z14XEP
- Braila
frumushel
- Mesaje scrise: 329
- Masina: Astra 2008 Z14XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Oct 2008
- Mesaj Privat
Am gasit masina lovita in parcare (portiera stanga fata) exact pe armatura.Cei mai multi tinichigeri mi-au spus ca nu se baga sa o indrepte fiindca in general nu prea iese bine ,nici culoarea, nici forma, la vopsire.Asa ca m-am gandit sa ma duc la CASCO (am full).
In primul rand m-am dus la consilierul meu de asigurari si mi-a spus ca cel mai probabil o sa-mi schimbe toata portiera.Acum va intreb pe dumnevoastra: Daca imi schimba portiera, mi-o da inapoi pe cea lovita?
Nu de alta, dar nu prea sunt intro pasa buna cu banii si macar mi-as scoate ceva bani din franciza pe ea la dezmembrari.
In primul rand m-am dus la consilierul meu de asigurari si mi-a spus ca cel mai probabil o sa-mi schimbe toata portiera.Acum va intreb pe dumnevoastra: Daca imi schimba portiera, mi-o da inapoi pe cea lovita?
Nu de alta, dar nu prea sunt intro pasa buna cu banii si macar mi-as scoate ceva bani din franciza pe ea la dezmembrari.
Dorin.Opel- Suspendat
- 89 mesaje
- din 19 Oct 2008
- Alta tara
Dorin.Opel- Mesaje scrise: 89
- Masina:
- Cont inregistrat: 19 Oct 2008
- Mesaj Privat
- frumushel
- OP
- 329 mesaje
- din 02 Oct 2008
- Astra 2008 Z14XEP
- Braila
frumushel
- Mesaje scrise: 329
- Masina: Astra 2008 Z14XEP
- Cont inregistrat: 02 Oct 2008
- Mesaj Privat
Dorin.Opel a scris:Daca-ti vor scrie cei de la CASCO pe actul de reparatii "cu returnare", atunci nu o poti lua inapoi. Daca nu vor srie nimic in acest sens atunci o poti lua tratand chestia asta cu cei din service...
Am fost azi la casco, si dupa o asteptare de 3 ore (asta mi-a adus aminte ca m-am intors in Romania... ) am reusit sa deschid dosarul de pagube.
nu-mi vor da portiera inapoi deci....
No free