Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • arthurro

• Mesaje scrise: 832
  • Masina: Omega 1996 X20XEV
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 15 Aug 2004

• Mesaj Privat
Dupa cum va spuneam mi-e dor de a mea calibra. E foarte misto omega b ( foarte confortabila ) dar..... de cand am vandut masina parca imi lipseste ceva. Pana acum poate am refuzat sa recunosc sau, cine stie. Dar ... ce sa zic, nu stiu cum sa o conving pe nevasta-mea sa o dau pe asta si sa iau alta calibra.

Twisted Evil marfa, eu bag bani buni in masini, le pun pe picioare si pe urma le vand cu mult mai putin. Le am cu afacerile Smile
Skip ads

• JURISTU '

• Mesaje scrise: 237
  • Masina: Vectra 2001 Z18XE
  • Cont inregistrat: 31 Mar 2005

• Mesaj Privat
arthurro a scris: Twisted Evil marfa, eu bag bani buni in masini, le pun pe picioare si pe urma le vand cu mult mai putin. Le am cu afacerile Smile

Se cheama afaceri bulgaresti... Laughing Laughing Laughing Laughing

Pe de lata parte iti spun eu ce-ti lipseste :
1.Dupa calibra se mai intoarce si acum capul ;
2.Raspunsul masinii la talpa;
3.Ai inceput sa te "maturizezi "daca ai trecut de la Calibra la Omega .
Sa nu ma intelegi gresit : nu te fac imatur ,dar trecerea de la sport la confort arata,spun psihologii,o tendinta de ....imbatrinire !!!
Deci,punctul 4 ,tinjesti dupa tinerete...

Off topic : cind am trecut de la 170 de cai la 100 de cai, cit am acum ,m-a durut sufletul,dar s-a bucurat buzunarul Smile Smile Smile
  • arthurro

• Mesaj Privat
mda, poate ai dreptate dar nu am decat 27 de ani, deci nu stiu cat de batran sunt Smile si calibra am vandut-o de gura nevestei. cat despre buzunar, pot spune ca asta consuma cu un litru mai mult ca cealalta.
  • sorin666

• Mesaje scrise: 3,888
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 12 Mai 2004

• Mesaj Privat
Asa-ti trebuie daca dai un armasar pe un catar de gura nevestei... a mea alege doar... culoarea Wink mai serios vorbind, cum "viitoarea" va fi probabil Diesel, imi plang singur de mila inca de pe acum... Evil or Very Mad
  • florinike

• Mesaje scrise: 1,582
  • Masina: Astra 2001 Z20LET
  • Cont inregistrat: 22 Feb 2005

• Mesaj Privat
sorin666 a scris:Asa-ti trebuie daca dai un armasar pe un catar de gura nevestei... a mea alege doar... culoarea Wink mai serios vorbind, cum "viitoarea" va fi probabil Diesel, imi plang singur de mila inca de pe acum... Evil or Very Mad

Laughing Laughing Laughing Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green
Mortal ....Mr. Green Intr-adevar e nasol cand schimbi o masina mai puternica pe una mai calma.... Confused

Am vazut diferenta pe un prieten de-al meu....a avut un Golf dupa care a trecut pe un Matiz......tot de gura nevestei Twisted Evil Cand se suia in Matiz...si il supara vreunu (ii taia fata, se juca cu el ) rupea masinuta in doua fara nici un rezultat....plus ca nu se observa zambetul acela si fericirea de a conduce Crying or Very sad
Intr-un fel ma bucur ca am masina de 60 de cai ... Laughing ..insa imi pare si rau cand vad ce masini au altii, mai ales cand ma mai iau si la o tura si ma alearga .....imi vine sa ma zgarii pe ochi Razz
  • sorin666

• Masina:

• Mesaj Privat
Eu ma "bucur" cind se baga cineva sa ma depaseasca in mod "obraznic" , de obicei arabeti tineri cu BMW-uri din timpul decolonizarii si infectand mediul ambiant cu "manele arabesti" Laughing
  • ToX

• Mesaje scrise: 1,291
  • Masina: Astra OPC 2013 A20NFT
  • Cont inregistrat: 17 Mai 2004

• Mesaj Privat
eu as da calibra la schimb pe un seria 5 din 2002 Smile nu cred ca mi-ar lipsi deloc Razz
  • arthurro

• Mesaj Privat
nu vrei un omega seria 2 din 95 Smile))
  • sorin666

• Masina:

• Mesaj Privat
ToX a scris:eu as da calibra la schimb pe un seria 5 din 2002 Smile nu cred ca mi-ar lipsi deloc Razz

*
Decolonizarea a fost in ... 1962 Wink
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață