opi_ut
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Vectra 1996 x18xe
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Sep 2008
- Mesaj Privat
Fratilor , am citit aici diferite pareri pro si contra vectrei c.
Eu am avut pana nu demult o vectra b 1,8 ( x18xe) benzina care m-a plimbat 7 ani fara costuri mari si am vandut-o doar pentru ca era deja veche(96) . Acum , ma gandesc sa-mi iau tot o vectra cam din 2006 si nu stiu ce sa aleg , benzina sau diesel . Cine stie cat consuma (real) noul model de 1,8 l benzina140 cp dar cel de 1,9 diesel 120 cp?Care sunt problemele cele mai des intalnite? Am o cunostinta care are un atelier service si care ma sfatuieste sa iau diesel , interesant este ca la el vad cam 90% dieselui de toate tipurile stricate si foarte putine benzinare.
ce ma sfatuiti?
Eu am avut pana nu demult o vectra b 1,8 ( x18xe) benzina care m-a plimbat 7 ani fara costuri mari si am vandut-o doar pentru ca era deja veche(96) . Acum , ma gandesc sa-mi iau tot o vectra cam din 2006 si nu stiu ce sa aleg , benzina sau diesel . Cine stie cat consuma (real) noul model de 1,8 l benzina140 cp dar cel de 1,9 diesel 120 cp?Care sunt problemele cele mai des intalnite? Am o cunostinta care are un atelier service si care ma sfatuieste sa iau diesel , interesant este ca la el vad cam 90% dieselui de toate tipurile stricate si foarte putine benzinare.
ce ma sfatuiti?
- thrill
- 860 mesaje
- din 29 Jul 2008
- Vectra 2003 z18xe
- Constanta
thrill
- Mesaje scrise: 860
- Masina: Vectra 2003 z18xe
- Cont inregistrat: 29 Jul 2008
- Mesaj Privat
trage un ochi aici --> https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=99
depinde de necesitati. daca nu faci multi km/an nu e rentabil un diesel. acolo vei gasi ceva avantaje si dezavantaje diesel vs benzinar.
depinde de necesitati. daca nu faci multi km/an nu e rentabil un diesel. acolo vei gasi ceva avantaje si dezavantaje diesel vs benzinar.
opi_ut
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Vectra 1996 x18xe
- Cont inregistrat: 21 Sep 2008
- Mesaj Privat
merci thrill dar daca ma gandesc bine fac destui km insa pe cealalta parte in ultima vreme motorina s-a scumpit mai tare . Inainte aceasta era un derivat rezultat din prelucarea benzinei , acum insa am inteles ca din cauza sulfului care tre sa aiba valori f mici necesita costuri mai mari de productie si in consecinta pretul.
Dilema mea insa e la fiabilitate / performanta. poatr intre timp ma razgandesc si iau altceva , nevestei ii place un mertzan c 220 insa eu....imi place opel , asta e pentru ca am avut doua pana acuma si nu m-au ,,tradat'' . Si raportul calitate/ pret/consum/spatiu e ffoarte bun .
Dilema mea insa e la fiabilitate / performanta. poatr intre timp ma razgandesc si iau altceva , nevestei ii place un mertzan c 220 insa eu....imi place opel , asta e pentru ca am avut doua pana acuma si nu m-au ,,tradat'' . Si raportul calitate/ pret/consum/spatiu e ffoarte bun .
- Maverick
- 1,185 mesaje
- din 11 Mai 2006
- Astra 2003 Y20DTH
- Bucuresti
Maverick
- Mesaje scrise: 1,185
- Masina: Astra 2003 Y20DTH
- Cont inregistrat: 11 Mai 2006
- Mesaj Privat
opi_ut