...mi s-a intamplat azi un lucru extrem de periculos, undeva intre Focsani si Ramnicu-Sarat (este o portiune de drum de cativa km fara curbe) am accelerat pana la undeva 195 km/h. Pe sensul meu de mers erau cateva masini, in rest mai multe pe contrasens. Din acele masini cred ca mai toate mergeau pe mijlocul liniei intrerupte asa ca eu cand am inceput sa "depasesc" semnalizam stanga. La un moment dat cineva face brusc stanga si intra pe sensul meu de mers fara sa semnalizeze. Am reusit sa-l "observ" (dar presuspun ca la viteza pe care o aveam era cam tarziu) asa ca eu i-am dat o multime de flashuri lungi la care el si-a continuat drumul pe banda mea. In acel moment mi-am dat seama ca viteza mare pe care o aveam ma adus practic in cateva secunde in spatele lui, la care eu am franat cat de tare am putut apasa pedala. In momentul in care franam si ajungand practic in drept cu el m-am trezit in mijlocul drumului si cu o masina care venea din sens opus. Noroc ca persoana care venea din sens opus m-a "lasat" sa merg mai departe si practic a trecut langa mine "milimetric" (in acel moment franam si dadeam volanul incet spre dreapta ca sa revin pe sensul meu). Ala care a intrat pe sensul doi, s-a pierdut cu firea si a inceput sa franeze si el! Practic faceam "liniuta"cu el franand 😊
Apoi trece brusc pe banda unu...dupa cateva secunde mi-am revenit, il ajung din urma (nu avea viteza mare) la care el mi-a aratat ca nu m-a vazut. Am zis ca bine, se poate intampla oricui, recunosc ca aveam si viteza mare, dar daca semnaliza ca vrea sa schimbe banda poate ma "salva" si pe mine!
Ajung acasa si de curiozitate ma uit pe discuri. Am observat ca a aparut o dunga neagra pe ambele discuri din fata. Prima oara vad (din cate am citit pe forum nu am gasit ceva asemantor), si vroiam sa va intreb de la ce-o fi? O fi de la acea franare violenta sau ceva mi-a intrat la placute? Ce se recomanda de facut in cazul dat?
Ms mult si doua poze cum arata:
![](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)
![](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)