YgorTheTzar- Suspendat
- 8 mesaje
- din 11 Jan 2015
- Astra 2005 Z16XEP
- Bucuresti
YgorTheTzar- Mesaje scrise: 8
- Masina: Astra 2005 Z16XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Jan 2015
- Mesaj Privat
Salutare. Am o problema cu a mea Astra H 2005 Z16XEP. Am schimbat distributia pentru ca a facut 156.000 de km si am pus un kit de la INA intr-un service autorizat.
De cand am facut aceasta operatiune motorul a inceput sa bata. Bate mai incet atunci cand e rece iar atunci cand morotul e cald face mai rau ca un tractor. Inainte de a schimba nu am sesizat sa bata, sau daca facea asta facea foarte incet.
Masina manca ulei de dinainte sa schimb distributia, dar in limitele cartii. De cand am schimbat-o a mancat cam 1,5 L in 800 de km.
Bate atat la relanti cat si atunci cand o turez, iar mai nou daca o turez scoate fum de ulei ars pe la motor prin fata.
Cam asa face:
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/AUPov8NvPUg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ce parere aveti? Ce ar putea sa fie defect? A fost montata prost distributia?
Multumesc!
De cand am facut aceasta operatiune motorul a inceput sa bata. Bate mai incet atunci cand e rece iar atunci cand morotul e cald face mai rau ca un tractor. Inainte de a schimba nu am sesizat sa bata, sau daca facea asta facea foarte incet.
Masina manca ulei de dinainte sa schimb distributia, dar in limitele cartii. De cand am schimbat-o a mancat cam 1,5 L in 800 de km.
Bate atat la relanti cat si atunci cand o turez, iar mai nou daca o turez scoate fum de ulei ars pe la motor prin fata.
Cam asa face:
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/AUPov8NvPUg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ce parere aveti? Ce ar putea sa fie defect? A fost montata prost distributia?
Multumesc!
- GeKados
- **
- 110 mesaje
- din 12 Apr 2007
- Astra 2008 Z16XER
- Bucuresti
GeKados
- Mesaje scrise: 110
- Masina: Astra 2008 Z16XER
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 12 Apr 2007