Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • cbogdan86

• Mesaje scrise: 104
  • Masina: Astra 2008 Z16XER
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 13 Mar 2008

• Mesaj Privat
Am ajuns din intamplare pe un site ce oferea printre altele un kit boxtuning, la pretul de 550 RONI. Zicea ca reduce consumul de combustibil, etc etc. Era prezentat ca o chestie-minune, care face, evident, minuni Smile. Ce naiba e asta ?! Era ceva ce se punea pe un furtun, sigur. Avea si poza.. Stie cienva?!
Skip ads

• Tabac

• Mesaje scrise: 353
  • Masina: Vectra 2002 Z22SE
  • Cont inregistrat: 27 Nov 2007

• Mesaj Privat
Sincer sa fiu, parca ar fi ceva de genul un chip tuning extern, dar nu stiu cat de reala e treaba.

http://www.motortuning.ro/page.php?6

si ar fi si alta varianta pt benzinare, cauta in pagina:"Ecotek CB-26P"- al 2-lea de sus in jos in coloana din centru-stanga

http://www.motortuning.ro/e...vehicle.php?in=b#
  • cbogdan86

• Mesaj Privat
da, la astea ma refer... Ce chestie.. nu stiam ca exista asa ceva...

citez:

Produse EcoTek

EcoTek CB-26P este de fapt o valvã mecanicã, care se monteazã pe sistemul de vacuum, ºi prin rezonanþã scade consumul de benzinã cu cca. 10%, motorul devine mai puternic cu 4-7%, creºte considerabil elasticitatea ºi dinamismul ºi scade foarte mult emisia de noxe.

Asta ce naiba mai e ?! Se pare ca au descoperit piesa-minune...
  • Sycaman

• Mesaje scrise: 12
  • Masina: Astra 2006 1.3
  • Cont inregistrat: 17 Aug 2006

• Mesaj Privat
Eu sunt un partener a lfirmei powertuning si va zic ca montam de un an produse boxtuning si toti clientii au fost foarte multumiti ,inclusiv eu am pe opelul meu astra h 2006 si sunt f multumit mi-am marit cuplul,cp si mi-a scazut consumul..cine e interesat sa cumpere ma poate contacta
  • Sycaman

• Mesaje scrise: 12
  • Masina: Astra 2006 1.3
  • Cont inregistrat: 17 Aug 2006

• Mesaj Privat
cum am mai zis sunt un partener al firmei powertuning,am montat pe multe masini si toti au fost multumiti,cutiuta preia parametrii din calculator si ii optimizeaza pentru ca setarile din fabrica nu sunt cele mai eficiente,it idau exemple bmw seria 7 consum 11 oras cu boxtuning consum 9 oras,mie opel astra h 1.3 mi-a scazut consumul cu 1 litru,golf tot 1.5 litri...cutiuta are setari de la 2-9 depinde daca vrei consum scazut sau putere mai mare..firma e din 90 recunoscuta in lume
  • cbogdan86

• Mesaj Privat
Am inteles, multumesc de raspuns.
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!