- petrila ioan
- OP
- 36 mesaje
- din 14 Nov 2008
- Zafira 2002 y20dth
- Iasi
petrila ioan
- Mesaje scrise: 36
- Masina: Zafira 2002 y20dth
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Nov 2008
- Mesaj Privat
Salut.Am probleme cu radiatorul de racire si vreau s-al schimb cu unul nou.Problema e ca radiatoarele mai au pe langa cele trei intrari unde vin cele trei furtune (doua groase si unu subtire) inca doua gauri cu filet astupate cu dopuri de plastic pe o laterala a radiatorului.Pot sa le las asa cu dopurile alea de plastic sau trebuie infiletat ceva sa nu scape lichid? Multumesc.
- nicunicu
- 2,597 mesaje
- din 25 Feb 2012
- Zafira 2002 z16xe
- Bucuresti
nicunicu
- Mesaje scrise: 2,597
- Masina: Zafira 2002 z16xe
- Cont inregistrat: 25 Feb 2012
- Mesaj Privat
- petrila ioan
- OP
- 36 mesaje
- din 14 Nov 2008
- Zafira 2002 y20dth
- Iasi
petrila ioan
- Mesaje scrise: 36
- Masina: Zafira 2002 y20dth
- Cont inregistrat: 14 Nov 2008
- Mesaj Privat
Radiatorul nou e identic,se pupa,doar ca nu am putut scoate dopurile filetate de la cel vechi ca sa le montez la cel nou.Am observat ca traseul de lichid al celor trei furtune e separat de traseul celor doua gauri filetate astupate la cel nou cu dopuri de plastic,si am intrebat daca il pot monta asa cu aceste dopuri fara sa mai infiletez altceva.
topy85
- Mesaje scrise: 15
- Masina: Astra 2012 A20DTH
- Cont inregistrat: 08 Apr 2012
- Mesaj Privat
Salutare,
Aceiași problema am întâmpinat și eu la astra g 1.6 16 valve, eu am montat radiatorul și am mers cu acele dopuri de plastic cca 20 km .
Tu cum ai procedat, ai înlocuit acele capacele de plastic cu ceva dopuri de alama/cupru? sau ai lãsat acele capacele "firave" pe radiator?
Cu stima.
Bogdan
Aceiași problema am întâmpinat și eu la astra g 1.6 16 valve, eu am montat radiatorul și am mers cu acele dopuri de plastic cca 20 km .
Tu cum ai procedat, ai înlocuit acele capacele de plastic cu ceva dopuri de alama/cupru? sau ai lãsat acele capacele "firave" pe radiator?
Cu stima.
Bogdan