- ITA
- OP
- 161 mesaje
- din 28 Dec 2007
- Vectra 2005 Z19DT
- Mehedinti
ITA
- Mesaje scrise: 161
- Masina: Vectra 2005 Z19DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Dec 2007
- Mesaj Privat
Buna ziua.
Am un Vectra C 1.9 cdti din 2005, si as dori sa-i aduc unele imbunatatiri pe langa ce am acum: tempomat, parktronic, comenzi pe volan, senzor ploaie, senzor lumini, oglinzi pliabile electric, si mai tarziu as dori sa-mi schimb si cd-ul cu unul cu mp3 care sa-mi poata permite sa pun ulterior si navigatie.
Prin urmare, v-as ruga sa-mi spuneti si mie cam cat ar costa toata afacerea pe fiecare componenta in parte (accept si piese SH de calitate si in stare foarte buna) si in cat timp se monteaza toate acestea.
Va multumesc anticipat.
Am un Vectra C 1.9 cdti din 2005, si as dori sa-i aduc unele imbunatatiri pe langa ce am acum: tempomat, parktronic, comenzi pe volan, senzor ploaie, senzor lumini, oglinzi pliabile electric, si mai tarziu as dori sa-mi schimb si cd-ul cu unul cu mp3 care sa-mi poata permite sa pun ulterior si navigatie.
Prin urmare, v-as ruga sa-mi spuneti si mie cam cat ar costa toata afacerea pe fiecare componenta in parte (accept si piese SH de calitate si in stare foarte buna) si in cat timp se monteaza toate acestea.
Va multumesc anticipat.
- Tabac
- **
- 353 mesaje
- din 27 Nov 2007
- Vectra 2002 Z22SE
- Prahova
Tabac
- Mesaje scrise: 353
- Masina: Vectra 2002 Z22SE
- Cont inregistrat: 27 Nov 2007
- Mesaj Privat
Sa stii ca si eu vreau sa-mi pun un astfel de "device" pe vectra mea.Am cautat foarte mult pe net si cam cele mai ieftine variante sunt de la vreo 130o-1400 ron si tot cres pana la vreo 5000ron in functie de marca si cat de capabil e aparatul.
Ai aici cateva linkuri, dar poti sa mai cauti si tu pe net.Anunta-ma daca gasesti ceva convenabil.
http://www.price.ro/index.p...=&pretPanaLa=
http://www.altshop.ro/dvd-p...ro-40-p-2576.html
Ai aici cateva linkuri, dar poti sa mai cauti si tu pe net.Anunta-ma daca gasesti ceva convenabil.
http://www.price.ro/index.p...=&pretPanaLa=
http://www.altshop.ro/dvd-p...ro-40-p-2576.html
- ITA
- OP
- 161 mesaje
- din 28 Dec 2007
- Vectra 2005 Z19DT
- Mehedinti
ITA
- Mesaj Privat
Salut. Am gasit pe cineva care este capabil sa-mi aduca o parte din imbunatatirile mentionate de mine mai sus. Va rog sa-mi spuneti daca este OK sa platesc 1000 EUR pentru urmatoarele adaugari: tempomat, comenzi pe volan, oglinzi pliabile electric (ale mele au de toate mai putin pliabil electric) si remapare de la 120 CP la 150 CP.
- costinvasile
- **
- 163 mesaje
- din 06 Feb 2008
- Vectra 2008 z19dt
- Bucuresti
costinvasile
- Mesaje scrise: 163
- Masina: Vectra 2008 z19dt
- Cont inregistrat: 06 Feb 2008
- Mesaj Privat
- ITA
- OP
- 161 mesaje
- din 28 Dec 2007
- Vectra 2005 Z19DT
- Mehedinti
ITA
- Mesaj Privat
- Babanu
- **
- 220 mesaje
- din 13 Mar 2005
- Rekord 1962
- Bucuresti
Babanu
- Mesaje scrise: 220
- Masina: Rekord 1962
- Cont inregistrat: 13 Mar 2005
- Mesaj Privat
- ITA
- OP
- 161 mesaje
- din 28 Dec 2007
- Vectra 2005 Z19DT
- Mehedinti
ITA
- Mesaj Privat
Salut baieti. Sa stiti ca n-am mai dat nici un semn de viata deoarece treaba cu tipul din Timisoara a picat din diferite motive si drept urmare m-am apucat sa le fac pe rand:
- remapare de la 120 CP la 160 CP am facut la Maiandrei (EDS) si va spun ca am 8000 KM cu masina si nu are nici o problema, iar treaba din basme cu caii care mananca jar este biata gaza pe langa masinuta mea (in treapta a III-a daca ma dau brusc la ea vrea sa rupa asfaltul si imi aprinde martorul ESP la bord; semn ca patineaza);
- oglinzile (cu pliare din interior)le-am luat separat de pe net cu 150 EUR ambele;
- tempomat-ul si volanul cu comenzi le-am lasat pentru anul acesta deoarece am niste variante cu 2 modele de unitati multimedia concepute special pentru Vectra C cu tot tacamul DVD/GPS/TV/MP3/telefon/senzori parcare cu camera/display de 7 inch/etc. si tot ce se mai poate pune, si am zis sa le pun toate odata.
La restul cu senzori ploaie/lumina am renuntat.
Salutare si numai bine.
- remapare de la 120 CP la 160 CP am facut la Maiandrei (EDS) si va spun ca am 8000 KM cu masina si nu are nici o problema, iar treaba din basme cu caii care mananca jar este biata gaza pe langa masinuta mea (in treapta a III-a daca ma dau brusc la ea vrea sa rupa asfaltul si imi aprinde martorul ESP la bord; semn ca patineaza);
- oglinzile (cu pliare din interior)le-am luat separat de pe net cu 150 EUR ambele;
- tempomat-ul si volanul cu comenzi le-am lasat pentru anul acesta deoarece am niste variante cu 2 modele de unitati multimedia concepute special pentru Vectra C cu tot tacamul DVD/GPS/TV/MP3/telefon/senzori parcare cu camera/display de 7 inch/etc. si tot ce se mai poate pune, si am zis sa le pun toate odata.
Salutare si numai bine.
- Babanu
- **
- 220 mesaje
- din 13 Mar 2005
- Rekord 1962
- Bucuresti
Babanu
- Mesaj Privat
ITA a scris:- am niste variante cu 2 modele de unitati multimedia concepute special pentru Vectra C cu tot tacamul DVD/GPS/TV/MP3/telefon/senzori parcare cu camera/display de 7 inch/etc. si tot ce se mai poate pune, si am zis sa le pun toate odata.
Poti sa ne zici noua daca se integreaza cu celalte sisteme din masina.
Si de unde ? Un link ceva.
Mersi,
TGB
- ITA
- OP
- 161 mesaje
- din 28 Dec 2007
- Vectra 2005 Z19DT
- Mehedinti
ITA
- Mesaj Privat
Vedeti ca v-am scris detalii la sectiunea "Unde gasesc plasma de bord pentru Vectra C facelift" de la "Opel Tuning (Romania)".
P.S. Varianta N52 car PC de la OEM, este "plug and play" dupa spusele celui care le aduce si are incorporat PC cu Windows XP si multe alte chestii "beton" iar el le aduce la 2600 lei fara acte (dar noi in tipla si cu garantie 1 an), varianta de la Caska este 3200 lei.
P.S. Varianta N52 car PC de la OEM, este "plug and play" dupa spusele celui care le aduce si are incorporat PC cu Windows XP si multe alte chestii "beton" iar el le aduce la 2600 lei fara acte (dar noi in tipla si cu garantie 1 an), varianta de la Caska este 3200 lei.
- Babanu
- **
- 220 mesaje
- din 13 Mar 2005
- Rekord 1962
- Bucuresti
Babanu
- Mesaj Privat
- ITA
- OP
- 161 mesaje
- din 28 Dec 2007
- Vectra 2005 Z19DT
- Mehedinti
ITA
- Mesaj Privat
stress
- Mesaje scrise: 23
- Masina: Vectra 2006 Z19DT
- Cont inregistrat: 24 Apr 2008
- Mesaj Privat
- Babanu
- **
- 220 mesaje
- din 13 Mar 2005
- Rekord 1962
- Bucuresti
Babanu
- Mesaj Privat
- kaiser
- **
- 271 mesaje
- din 17 Oct 2007
- Vectra 2006 Z19DT
- Bucuresti
kaiser
- Mesaje scrise: 271
- Masina: Vectra 2006 Z19DT
- Cont inregistrat: 17 Oct 2007
- Mesaj Privat
ITA a scris:Salut baieti. Sa stiti ca n-am mai dat nici un semn de viata deoarece treaba cu tipul din Timisoara a picat din diferite motive si drept urmare m-am apucat sa le fac pe rand:
Salutare si numai bine.
Salutare si numai bine.
salut
pentru oglinizile cu pliare din interior ai mai facut ceva modificari sau doar ai cumparat oglinzile.
vreau si eu asa ceva pe masina mea.
am acelasi model de masina vectra c 2006 1.9 cdti.
- Bebel
- **
- 158 mesaje
- din 10 Dec 2008
- Vectra 2005 Z19DT
- Bucuresti
Bebel
- Mesaje scrise: 158
- Cont inregistrat: 10 Dec 2008
- Mesaj Privat
alexyoo
- Mesaje scrise: 12
- Masina: Vectra
- Cont inregistrat: 02 Jun 2009
- Mesaj Privat
rdvl
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Vectra 2003 y22dtr
- Cont inregistrat: 16 Oct 2008
- Mesaj Privat
- DanX
- **
- 193 mesaje
- din 12 Dec 2007
- Vectra 2006 Z18XE
- Bucuresti
DanX
- Mesaje scrise: 193
- Masina: Vectra 2006 Z18XE
- Cont inregistrat: 12 Dec 2007
- Mesaj Privat
- johnut
- **
- 132 mesaje
- din 25 Jul 2011
- Vectra 2003 Y22DTR
- Iasi
johnut
- Mesaje scrise: 132
- Masina: Vectra 2003 Y22DTR
- Cont inregistrat: 25 Jul 2011
- Mesaj Privat
relaxu
- Mesaje scrise: 16
- Masina: Vectra 2006
- Cont inregistrat: 08 Apr 2011
- Mesaj Privat
salut..BebeL,SE POT MONTA EU UNUL AM ASA CEVA,DAR ASA AM CUMPARAT-O.CHESTIA ESTE CA SE APRIND ODATA CU POZITIILE.TREBUIE SA II SCHIMB SI BUTONUL DE LA FARURI DACA VREI SA SE APRINDA SEPARAT .CUMPARATI DE PE NET PROIECTOARE SI GRILELE DIN BARA SI DUTE LA UN MAGAZIN DE ELECTRICA AUTO DIN BUCURESTI.DACA NU STII ITI ZIC EU.SALUT NUMAI BINE