leo
- Mesaje scrise: 21
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Aug 2005
- Mesaj Privat
rucu
- Mesaje scrise: 55
- Cont inregistrat: 03 Jan 2005
- Mesaj Privat
- lucian
- **
- 368 mesaje
- din 29 Apr 2005
- Astra 2005 Z17DTL
- tulcea
lucian
- Mesaje scrise: 368
- Masina: Astra 2005 Z17DTL
- Cont inregistrat: 29 Apr 2005
- Mesaj Privat
daca ai masina noua IN GARANTIE = deleri +alarma de la ei sa nu pierzi garantia
(o monteaza ei-cam scumpa )
(sunt de mai multe tipuri dar in principal DACA VREI SA MEARGA CU CHEIA ORIGINARA OPEL si sa nu ai a doua cheie(telecomanda) sau asa ceva au si de tipul asta _AGREATE DE OPEL= alarma MOP ....
sau cu alta telecom agatata de chei
daca masina nu e in garantie no problem la orice atelier de alarme
eu am masina de noua si am pus alarma la deeler opel UNION MOTORS cam 6 milioane si no problem, nu are senzor perimetral dar se poate optional si ce-i mai misto e ca merge cu cheia originala opel (din telecomanda)
cauta pe net firma META SISTEM=ei le comercializeaza
eventual daca te hotarasti si vrei detalii am tel 0740/452332 TULCEA
(o monteaza ei-cam scumpa )
(sunt de mai multe tipuri dar in principal DACA VREI SA MEARGA CU CHEIA ORIGINARA OPEL si sa nu ai a doua cheie(telecomanda) sau asa ceva au si de tipul asta _AGREATE DE OPEL= alarma MOP ....
sau cu alta telecom agatata de chei
daca masina nu e in garantie no problem la orice atelier de alarme
eu am masina de noua si am pus alarma la deeler opel UNION MOTORS cam 6 milioane si no problem, nu are senzor perimetral dar se poate optional si ce-i mai misto e ca merge cu cheia originala opel (din telecomanda)
cauta pe net firma META SISTEM=ei le comercializeaza
eventual daca te hotarasti si vrei detalii am tel 0740/452332 TULCEA
leo
- Mesaje scrise: 21
- Masina:
- Cont inregistrat: 17 Aug 2005
- Mesaj Privat
Merci baieti, chiar nu stiam faza asta cu garantia.
Masina e in garantie (are doar 3 luni) si e luata de la Union Motor (ce coincidenta ) => asa ca o sa vorbesc la dealer.
Sper sa aibe mai multe modele, as vrea una sa se integreze in cheie si sa fie cu modul de geamuri+ fara perimetru ca e demodat si mai putin practic.
Masina e in garantie (are doar 3 luni) si e luata de la Union Motor (ce coincidenta ) => asa ca o sa vorbesc la dealer.
Sper sa aibe mai multe modele, as vrea una sa se integreze in cheie si sa fie cu modul de geamuri+ fara perimetru ca e demodat si mai putin practic.