Sam 05 Jul, 2008 1:40 am
Salutare, dragi colegi forumisti, de cateva zile am o mare problema, am achizitionat din germania un opel astra h din 2005, aproape full. nimic neobisnuit pana aici, numai ca eu mai am o vectra c tot din 2005 si cum posibilitatile materiale ma pun sa aleg intre cele 2, sincer nu stiu pe care sa o aleg! asadar mam hotarat sa va cer sfatul si sa va zic cateva despre fiecare ca sa ma ajutati si pe mine! deci: vectra c, 2005, 68240km, 1.9cdti 150cp, aer conditionat, 6 airbag, xenon faza scurta, servo, abs, esp, geamuri electrice fata, radio-cd, fara computer de bord sau alte smecherii dastea! Si, nepoata cea mica, astra: anul nasterii 2005, 122800km (reali de la proprietar!), 1.7cdti 101cp, geamuri electrice fata, navigatie, telefon, climatronic, mp3, 8 airbag, computer bord, asistenta la plecarea din rampa (sau ceva de genu pt ca am observat ca masina nu se duce inapoi in panta pt vreo 5-10 sec suficient ca si cel mai fraier sofer sa plece de pe loc!), bi-xenon adaptiv... si cam atat, sper ca nu am uitat nimic! Acu ma rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat... care din ele? Astra sau Vectra?