Gepetto
- Mesaje scrise: 92
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Aug 2004
- Mesaj Privat
- YoYo_man
- **
- 106 mesaje
- din 14 Jun 2004
- Astra 1997
- Oradea
YoYo_man
- Mesaje scrise: 106
- Masina: Astra 1997
- Cont inregistrat: 14 Jun 2004
- Mesaj Privat
un catalizator de DACIA costa 8-10 milioane, deci cam de acolo in sus costa si la tine
poti scoate de tot catalizatorul tau si in loc sa pui o toba care sa atenueze doar zgomotul, va trebui sa dai spaga al verif tehnica, dar oricum tre sa dai ca ti-e dus catalizatorul daca face asa,
+daca scoti catalizatorul castigi un pic de putere. ce masina ai?
poti scoate de tot catalizatorul tau si in loc sa pui o toba care sa atenueze doar zgomotul, va trebui sa dai spaga al verif tehnica, dar oricum tre sa dai ca ti-e dus catalizatorul daca face asa,
+daca scoti catalizatorul castigi un pic de putere. ce masina ai?
Gepetto
- Masina:
- Mesaj Privat
- YoYo_man
- **
- 106 mesaje
- din 14 Jun 2004
- Astra 1997
- Oradea
YoYo_man
- Mesaj Privat
du-te la ceva atelier de tobe, zi sa iti scoate catalizatorul si sa puna in loc o toba care numai sa atenueze putin zgomotul. stiu aia despre ce e vorba, eventual pui o tzeava in loc, doar ca atunci va face galagie, frumoasa galagie, dar totusi galagie. sonda lambda e inaintea catalizatorului deci nu vei avea probleme daca il scoti.
numai bine
numai bine
Gepetto
- Masina:
- Mesaj Privat
ai zis "daca scot catalizatorul"...da' ce-nseamna asta?!...il inlocuiesc cu o teava sau c o toba?!...ca daca-i pun teva, mi-e ca-i fut toba intermediara, care-i REMUS si-mi cam pare rau de ea (catalizatorul ala are si rol de spargator de gaze, in el se destind gazele evacuate)...varianta cealalta ar fi sa-i pun toba totusi, dar de care, cum o fac, ce-i bag in ea?!?!?!?...ca n-as vrea nici sa pierd prea multi cai acolo...tu ce zici?
- YoYo_man
- **
- 106 mesaje
- din 14 Jun 2004
- Astra 1997
- Oradea
YoYo_man
- Mesaj Privat
n-as vrea sa zic ceva gresit dar am inteles ca daca vrei sa iti scoti de tot catalizatorul cei de al tobe stiu sa iti puna la loc o toba care itia ia putin din viteza gazelor si din sunet si nu iti strica intermediara, mai multe nu stiu ca eu nu am scos catalizatorul deci nu m-a interesat, intr-adevar cam orice faci iti strica intermediara (daca e dus catalizatorul a inceput sa ti-o strice de mult).
cel mai bine e sa mergi la profesionisti (depinde cat de profi is) si sa intrebi cum sa faci sa nu strici intermediara.
numai bine
cel mai bine e sa mergi la profesionisti (depinde cat de profi is) si sa intrebi cum sa faci sa nu strici intermediara.
numai bine
Gepetto
- Masina:
- Mesaj Privat
- ToX
- 1,291 mesaje
- din 17 Mai 2004
- Astra OPC 2013 A20NFT
- Bucuresti