lucianri
- Mesaje scrise: 2
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Oct 2007
- Mesaj Privat
Salut,
Azi am avut masina (Astra G 1.6 cu hayon) la doctor (GTT) pentru schimbarea discurilor si placutelor de frana pe fata. Acum sunt noi de la mama lor. Dupa ce mi-am ridicat masina de la service, in drum spre casa am vrut sa-mi testez frana. Am franat usor, apoi ceva mai tare, si violent pana a intrat ABS-ul. Cand a intrat ABS-ul am auzit un zgomot ciudat pe care NU l-am mai auzit inainte de a schimba discurile si placutele. un zgomot ca si cum ai tensiona un arc.
Ceva sugestii?
Sa-mi fac griji? (repet acest sgomot se aude doar cand intra ABS-ul, si nu s-a mai auzit pana acum)
Multumesc!
Azi am avut masina (Astra G 1.6 cu hayon) la doctor (GTT) pentru schimbarea discurilor si placutelor de frana pe fata. Acum sunt noi de la mama lor. Dupa ce mi-am ridicat masina de la service, in drum spre casa am vrut sa-mi testez frana. Am franat usor, apoi ceva mai tare, si violent pana a intrat ABS-ul. Cand a intrat ABS-ul am auzit un zgomot ciudat pe care NU l-am mai auzit inainte de a schimba discurile si placutele. un zgomot ca si cum ai tensiona un arc.
Ceva sugestii?
Sa-mi fac griji? (repet acest sgomot se aude doar cand intra ABS-ul, si nu s-a mai auzit pana acum)
Multumesc!
- cazacu_cristy
- *
- 24 mesaje
- din 03 Feb 2007
- Astra 1999 X16XEL
- Hunedoara
cazacu_cristy
- Mesaje scrise: 24
- Masina: Astra 1999 X16XEL
- Cont inregistrat: 03 Feb 2007
- Mesaj Privat
- popescu iulian
- 1,400 mesaje
- din 19 Jun 2006
- Antara 2012 A22DMH
- Timisoara
popescu iulian
- Mesaje scrise: 1,400
- Masina: Antara 2012 A22DMH
- Cont inregistrat: 19 Jun 2006
- Mesaj Privat
- alex_arhire
- 988 mesaje
- din 10 Sep 2006
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
alex_arhire
- Mesaje scrise: 988
- Masina: Astra 2001 Z20LET
- Cont inregistrat: 10 Sep 2006
- Mesaj Privat
- BV-31STE
- 523 mesaje
- din 22 Feb 2006
- Insignia 2010 A20DTH
- Brasov
BV-31STE
- Mesaje scrise: 523
- Masina: Insignia 2010 A20DTH
- Cont inregistrat: 22 Feb 2006
- Mesaj Privat
lucianri a scris:Azi am avut masina (Astra G 1.6 cu hayon) la doctor (GTT) pentru schimbarea discurilor si placutelor de frana pe fata. Acum sunt noi de la mama lor. Dupa ce mi-am ridicat masina de la service, in drum spre casa am vrut sa-mi testez frana. Am franat usor, apoi ceva mai tare, si violent pana a intrat ABS-ul. Cand a intrat ABS-ul am auzit un zgomot ciudat pe care NU l-am mai auzit inainte de a schimba discurile si placutele. un zgomot ca si cum ai tensiona un arc.
In mod normal in primii 50km dupa ce ti-ai schimbat placutele, frana nu tine prea bine.
Oricum frana nu trebuie fortata (testata la limita) in perioada asta de timp.
Pana se "rodeaza" placutele, discurile, nu prea tine.
Daca la service ti-au prins bine toate pe acolo nu ai nici o problema, poti sa verifici chiar tu...
lucianri
- Mesaje scrise: 2
- Cont inregistrat: 08 Oct 2007
- Mesaj Privat
- noname.0812
- *
- 15 mesaje
- din 03 Jul 2010
- Astra 1994
- Dolj
noname.0812