- jonny
- OP
- 483 mesaje
- din 23 Apr 2005
- Astra 2001 Z16SE
- Cluj-Napoca, Romania
jonny
- Mesaje scrise: 483
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Apr 2005
- Mesaj Privat
bogux
- Mesaje scrise: 14
- Cont inregistrat: 10 Apr 2005
- Mesaj Privat
- livcro
- 4,574 mesaje
- din 22 Jul 2005
- Grandland X 2018 D20DT
- SIBIU-RM. VALCEA
livcro
- Mesaje scrise: 4,574
- Masina: Grandland X 2018 D20DT
- Cont inregistrat: 22 Jul 2005
- Mesaj Privat
eu am avut blocat butucul de la hayon..l-am demontat pana la ultimul surubel, l-am spalat in petrol si l-am montat la loc..dupa vreo 2 zile incepuse sa mearga mai greu si am bagat cu seringa vreo 3 ml de ulei pt mecanisme fine...cre ca acelasi lucru e valabil si pt contactul tau...atentie cand scoti cilindrul propriu zis sa ai cheia bagata in el altfel sar cateii si nu mai ai ce sa-i faci...chestia cu cheia bagata am citit-o si in manual dar dupa ce il rezolvasem pe al meu....si cand il demontezi, fa-o pe o carpa alba ceva mai mare...mie mi-a sarit o biluta cand am scos cilindrul si am cautat-o vreo 15 min prin atelier, oricum la contact nu cred ca are biluta aia...la butucul din spate face clik intre pozitiile cheii cand o invartesti...practic mergea si fara ea...bafta...cauza la butucul meu? inchiderea centralizata: din comoditate fostul proprietar nu a folosit cheia la haion nici o data...la contactul tau s-ar putea sa aiba si un arculet uzat...ma gandesc ca revenirea cheii e produs de un arculet...dar s-ar putea sa rezolvi si numai printr-o curatire -gresare
- jonny
- OP
- 483 mesaje
- din 23 Apr 2005
- Astra 2001 Z16SE
- Cluj-Napoca, Romania
jonny
- Mesaje scrise: 483
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Cont inregistrat: 23 Apr 2005
- Mesaj Privat