cutzitaru a scris:Fara suparare dar credeam ca asta e gandire numai de sofer de logan... In regulament scrie ca banda 1 este pentru circulat, banda 2...4 pentru depasire! Adica sa ma duc eu prin dreapta ca muschiu' matale vrea sa se relaxeze pe banda de depasiri... Pentru asta l-am scos de pe buc-pitesti pe un fraier...
Alt semn luminos care eu il practic destul de des:
- cand sunt in depasire (in general autostrada) si depasesc o coloana de masini/tir de pe banda 1 semnalizez dreapta daca merge unul in spatele meu (masina mai puternica) dau semnal dreapta dupa ce am intrat in depasire! Exceptie daca cel din spate vine tare spre mine, las semnalul opus... 😊
Nu am condus in viata mea Logan si nu am nimic de-a face cu ei.
Tot in Regulament scrie si despre infractiuni si pedepse la depăsirea vitezei legale stimabile. Asa că te rog frumos coroborează articolele din lege si vezi legea ca un tot unitar si nu-ti lua din ea doar articolele care-ti convin tie si să faci pe altul cu gândire de sofer de Logan.
Mai stiu că fiecare bandă este văzută ca un drum aparte, motiv pentru care trebuie să si semnalizezi atunci când depăsesti sau treci de pe o bandă pe alta. O fi banda a doua pentru depăsiri dar dacă circul cu viteza maximă admisă pe acel drum nu înseamnă că ,,sunt obligat" să-ti fac loc si nu înseamnă că ,,sa ma duc eu prin dreapta ca muschiu' matale vrea sa se relaxeze pe banda de depasiri...". Da, dacă nu-ti fac loc înseamnă că respect Legea privind circulatia pe drumurile publice.
Înclin să mă îndoiesc de cele afirmate ,,Pentru asta l-am scos de pe buc-pitesti pe un fraier..." - nu cunosc situatia dar, după cum privesti lucrurile, părerea mea este că poate e invers. E doar un punct de vedere, nu înseamnă că si asa este. Poate mai multi or să-si dea cu părerea si se împart părerile în astfel de situatii. Oricum nu cred că trebuie să te lauzi dacă i-ai făcut cuiva rău - trebuia atentionat dacă nu respectă legea si învătat.
Să nu întelegi că am ceva cu tine iîn particular sau cu altcineva! Fiecare conduce cum vrea dar respectând legea si în acelasi timp consider că nu trebuie să deranjăm pe ceilalti ci să ne dăm concursul să ajutăm, mai ales pe începători.
Dacă nu este bine ce am scris astept motivele argumentate care contravin.
Vă dores drum bun!