- florinbarr
- OP
- 2 mesaje
- din 25 Mar 2008
- Vectra 2004 Y20DTH
- Bucuresti
florinbarr
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Vectra 2004 Y20DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 25 Mar 2008
- Mesaj Privat
salutare la toata lumea! am si eu un vectra c ! l-am luat de vreo 2 luni! e din 2004, 101 CP, motor de 1995, dotari...de astea "umane", sincer incet incet le mai descopar si eu!
am o nelamurire: mi-a aparut de cateva zile un mesaj pe ecranul ala mic de la bord, mesaj ce reprezinta o masina si o cheie, asezata in picioare! am sunat la un reprezentant opel si mi-au spus ca e de la bujia incendescenta! oare asta sa fie? daca e asta, se poate schimba la un service? si cam cat ar costa o bujie sau un set intreg?
multam fain!
inca ceva foarte important:sunt forte multumit de ea, pe bune!
am o nelamurire: mi-a aparut de cateva zile un mesaj pe ecranul ala mic de la bord, mesaj ce reprezinta o masina si o cheie, asezata in picioare! am sunat la un reprezentant opel si mi-au spus ca e de la bujia incendescenta! oare asta sa fie? daca e asta, se poate schimba la un service? si cam cat ar costa o bujie sau un set intreg?
multam fain!
inca ceva foarte important:sunt forte multumit de ea, pe bune!
- deleted-5946
- 1,737 mesaje
- din 13 Mai 2007
deleted-5946
- Mesaje scrise: 1,737
- Cont inregistrat: 13 Mai 2007
- Mesaj Privat
- love4cars
- 1,440 mesaje
- din 24 Sep 2005
- Astra Z14XEP
- Bucuresti
love4cars
- Mesaje scrise: 1,440
- Masina: Astra Z14XEP
- Cont inregistrat: 24 Sep 2005
- Mesaj Privat
vlad_rns
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Vectra 1996 1.8
- Cont inregistrat: 11 Mai 2008
- Mesaj Privat
- ovidium
- 1,016 mesaje
- din 05 Jan 2006
- Astra 2001 Z16SE
- Ploiesti
ovidium
- Mesaje scrise: 1,016
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Cont inregistrat: 05 Jan 2006
- Mesaj Privat
Fa-i un test, muta topicul la capitolul corect (probleme tehnice - nu "Ai un Opel?..."), spune ce cod de eroare ai (daca ai si nu cumva este ce zice @love4cars) si dupa aia asteapta un raspuns.
LE: si sa nu uit: citeste si Regulamentul si schimba titlul topicului din "Ajutor" in ceva legat de codul de eroare pe care il vei afla.
LE: si sa nu uit: citeste si Regulamentul si schimba titlul topicului din "Ajutor" in ceva legat de codul de eroare pe care il vei afla.