new user
- Mesaje scrise: 46
- Masina: Astra 2008 Z16XER
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 18 Mar 2008
- Mesaj Privat
Salut.
In curand probabil o sa-mi comand o astra GTC, dar sant indecis asupra unei optiuni.
Am vazut FOARTE FOARTE multe Opeluri Astra cu Oglinzile lipsa sau stricate.
Voiam sa-mi comand oglinzi pliabile electric, dar in urma constatarii ca un mare numar de Opeluri pe care le-am vazut pe strada aveau oglinzile lipsa sau distruse, nu stiu ce sa mai fac.
In situatia in care vor trebui inlocuite mereu, atunci prefer normale.
Intrebarea mea e urmatoarea:
CE sa intampla cu OGLINZILE de la Opel?
SE FURA?
SE STRICA USOR?
DACA SE STRICA USOR, CARE SANT MAI BUNE: CELE NORMALE SAU CELE PLIABILE ELECTRIC?
Scuze de insistenta dar chiar m-a speriat numarul mare de oglinzi stricate pe care le-am vazut prin oras.
Mersi.
In curand probabil o sa-mi comand o astra GTC, dar sant indecis asupra unei optiuni.
Am vazut FOARTE FOARTE multe Opeluri Astra cu Oglinzile lipsa sau stricate.
Voiam sa-mi comand oglinzi pliabile electric, dar in urma constatarii ca un mare numar de Opeluri pe care le-am vazut pe strada aveau oglinzile lipsa sau distruse, nu stiu ce sa mai fac.
In situatia in care vor trebui inlocuite mereu, atunci prefer normale.
Intrebarea mea e urmatoarea:
CE sa intampla cu OGLINZILE de la Opel?
SE FURA?
SE STRICA USOR?
DACA SE STRICA USOR, CARE SANT MAI BUNE: CELE NORMALE SAU CELE PLIABILE ELECTRIC?
Scuze de insistenta dar chiar m-a speriat numarul mare de oglinzi stricate pe care le-am vazut prin oras.
Mersi.
new user
- Mesaje scrise: 46
- Masina: Astra 2008 Z16XER
- Cont inregistrat: 18 Mar 2008
- Mesaj Privat
- randomm
- **
- 152 mesaje
- din 13 Jun 2007
- Astra 2000 Y17DT
- Iasi
randomm
- Mesaje scrise: 152
- Masina: Astra 2000 Y17DT
- Cont inregistrat: 13 Jun 2007
- Mesaj Privat
Eu am oglinzi electrice si incalzite, de aproape un an de cand am masina nu au patit nimic, nu s-au stricat sau altceva. Si pentru ca sunt pliabile si am grija sa le strang cand parchez masina nici nu am ramas fara ele. Alegerea o faci tu in functie de ce iti doresti si in functie de vecinatatile pe care le ai.
- deleted-5946
- 1,737 mesaje
- din 13 Mai 2007
deleted-5946
- Mesaje scrise: 1,737
- Cont inregistrat: 13 Mai 2007
- Mesaj Privat