- PAUL_BM
- OP
- 258 mesaje
- din 25 Jan 2010
- Maramures
PAUL_BM
- Mesaje scrise: 258
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 25 Jan 2010
- Mesaj Privat
- PAUL_BM
- OP
- 258 mesaje
- din 25 Jan 2010
- Maramures
PAUL_BM
- Mesaje scrise: 258
- Masina:
- Cont inregistrat: 25 Jan 2010
- Mesaj Privat
personalul foarte dragut, servil, prompt, atent. nota 10.
nu am stat langa masina in timpul reparatiei pentru ca nu m-a interesat asa de mult si oricum aveam de mers in alte parti, asa ca nici n-am intrebat daca as putea sta langa ei.
mi-au sters codurile de eroare de pe ecu, reprogramat ecu, programat clapeta de acceleratie si alte reglaje de parametri. plus o recomandare, tot pe foaia de garantie, sa curat throttle body.
acuma masinuta mea merge din nou bine si s-a terminat un cosmar care a durat 5 saptamani si 1100 de lei aruncati aproape la gunoi pe tot felul de priceputi de garaj (singura cheltuiala utila din banii astia a fost un ecu din dezmembrari pe care l-am "pescuit" cu doar 400 de lei).
sper ca viitoarele experiente la acest dealer sa fie la fel de placute, desi mai bine-ar fi sa nu existe. 😂
pretul pentru toate astea (dar mai ales pentru bucuria si linistea mea)... 57 de lei! ieftin ca braga!
- florin71
- 692 mesaje
- din 31 Mai 2007
- Astra 2004 1,7cdti
- Maramures
florin71
- Mesaje scrise: 692
- Masina: Astra 2004 1,7cdti
- Cont inregistrat: 31 Mai 2007
- Mesaj Privat
Acum la Baia Mare functioneaza reprezentanta Opel ATP EXODUS.Cat sunt de ieftini sau de scumpi, nu pot sa spun.
La orice reprezentanta se plateste mai mult decat la un service oarecare insa anumite probleme tehnice doar ei sunt capabili sa le rezolve, fiind specializati pe o anumita marca auto.