roko77
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Astra 2006 z17dtl
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Mar 2012
- Mesaj Privat
Salut,
Astazi am cautat ceva pe sub bord si a trebuit sa scot maneta care deschide capota de la motor. Cand am pus-o la loc am constatat ca cablul nu mai este in pozitia care trebuia, adica este mai lung. Am incercat sa trag de el sa deschid capota dar nu a mers, cred ca a sarit de unde era prins in capatul celalalt.
Va rog spuneti-mi si mie cum pot sa deschid capota fara cablu !
Multumesc.
Astazi am cautat ceva pe sub bord si a trebuit sa scot maneta care deschide capota de la motor. Cand am pus-o la loc am constatat ca cablul nu mai este in pozitia care trebuia, adica este mai lung. Am incercat sa trag de el sa deschid capota dar nu a mers, cred ca a sarit de unde era prins in capatul celalalt.
Va rog spuneti-mi si mie cum pot sa deschid capota fara cablu !
Multumesc.
alexhaiducu- Suspendat
- 780 mesaje
- din 15 Dec 2009
- Astra 2008 Z17DTJ
- Bucuresti
alexhaiducu- Mesaje scrise: 780
- Masina: Astra 2008 Z17DTJ
- Cont inregistrat: 15 Dec 2009
- Mesaj Privat
- insignia
- 695 mesaje
- din 26 Nov 2009
- Signum 2005 Z19dt
- Prahova
insignia
- Mesaje scrise: 695
- Masina: Signum 2005 Z19dt
- Cont inregistrat: 26 Nov 2009
- Mesaj Privat
salut.....este astra h sau astra g?
daca este astra h scoate grila din fata de la radiator din clemele cu care se fixeaza pe bara(atentie este prinsa si sus pe tragger asa ca nu forta prea mult...risti sa o rupi) pentru a face un spatiu suficient sa bagi mana cu un patent sa prinzi de blocator si sa deschizi capota...
daca este astra g ....incearca sa fortezi grila in capota poate o impingi spre interior si ai spatiu de manevra mai mult pentru a proceda cum ti-am scris anterior
bafta
daca este astra h scoate grila din fata de la radiator din clemele cu care se fixeaza pe bara(atentie este prinsa si sus pe tragger asa ca nu forta prea mult...risti sa o rupi) pentru a face un spatiu suficient sa bagi mana cu un patent sa prinzi de blocator si sa deschizi capota...
daca este astra g ....incearca sa fortezi grila in capota poate o impingi spre interior si ai spatiu de manevra mai mult pentru a proceda cum ti-am scris anterior
bafta
roko77
- Mesaj Privat
- Kay
- 1,173 mesaje
- din 28 Jan 2008
- Astra 2003 Z16XE
- Dolj
Kay
- Mesaje scrise: 1,173
- Masina: Astra 2003 Z16XE
- Cont inregistrat: 28 Jan 2008
- Mesaj Privat
- insignia
- 695 mesaje
- din 26 Nov 2009
- Signum 2005 Z19dt
- Prahova
insignia
- Mesaje scrise: 695
- Masina: Signum 2005 Z19dt
- Cont inregistrat: 26 Nov 2009
- Mesaj Privat
andi_cimpean- Suspendat
- 398 mesaje
- din 07 Aug 2007
- Astra 2002 Z14XE
- Calarasi
andi_cimpean- Mesaje scrise: 398
- Masina: Astra 2002 Z14XE
- Cont inregistrat: 07 Aug 2007
- Mesaj Privat
roko77
- Mesaj Privat
Am reusit sa deschid capota.
Am facut o scula dintr-un fier de 6 (ala de constructii) si am reusit sa trag de siguranta,dupa destul de mult chin, vreo juma de ora in soare incercand sa zaresc ceva prin grila acea.
Cred ca a fost montat gresit cablul ca nu avea cum sa se lungeasca cu 3 cm asa deodata.
Multumesc pentru participare!
Am facut o scula dintr-un fier de 6 (ala de constructii) si am reusit sa trag de siguranta,dupa destul de mult chin, vreo juma de ora in soare incercand sa zaresc ceva prin grila acea.
Cred ca a fost montat gresit cablul ca nu avea cum sa se lungeasca cu 3 cm asa deodata.
Multumesc pentru participare!