lorand19 a scris:Acum ca sa iti pui o terminatie sau un abtibild iti trebuie autorizatie ? 🙄
Am avut Astra G , in talon aveam scris 175/65/R14 si 185/65/R15 , eu am avut de la bun inceput 195/65/15.
ca sa lamurim cateva chestii
1.pt abtipild nu`ti trebuie autorizatie (pt ca nu aduci nici o imbunatatire masinii stoc) dar acesta nu trebuie sa fie pe luneta sau parbriz, si sa nu estompeze in vre`un fel vizibilitatea
2.politia n`o sa se ia de chestii minore, si care nu aduc atingere celorlalti participanti la trafic
3.Daca nava aia spatiala de eleron se desprinde(putin probabil, dar totusi..."daca" ) unde ajunge?cumva in parbrizul celui din spate?
4.daca`mi tunez masina cu spoilere de nfs , iau o groapa (ca asa e`n Ro) si sar bucati pe trotuar in pietoni....oare asta ce mai e?
ORICE modificare/imbunatatire adusa masinii, trebuie raportata si omologata la RAR (aici e vorba de corectitutinea fiecaruia)
Risti sa ramai fara certificat..sau doamne fereste de mai rau
@Leonard : Inteleg ca esti nou pe forum si vrei sa aduni nr de posturi, da` mai opreste`te....
macar posteaza la ce te pricepi, nu lua topicurile la rand, sa scrii acolo cam ce`ti trece tie prin cap.
ps. in 10 minute, ai adunat 15 posturi.....de la 19 ai ajuns la 34. Brava tie. Esti "jmeker" 😉