smardvice
- Mesaje scrise: 9
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 16 Mar 2008
- Mesaj Privat
stiu ca e vorba de masini din 2 clase diferite: Corsa si Golf.
Pana acum eram 100% hotarat pt Cortsa 1.2, benzinar, sh.
am mai stat de vorba cu colegi etc - problema ce ar apare cu Corsa e ca peste 1-2-3 ani probabil voi avea nevoie de spatiu/confort/siguranta/etc mai mare/mult
acuma, oscilez intre un Corsa 1.2 benzinar si Golf 4 1.6 benzinar ( stiu ca cel de 1.4 benzinar e prea mic pt golf )
Corsa mi-ar place pt oras, Golful pt ce ar putea face in afara orasului.
pe corsa as fi dispus sa dau pana in 6000
pt Golf - pana in 7.500
Oare merita sa "plusez" la buget si cu 7.500 eur pt masina ( in afara de taxe ) - cam ce Golf 4 as putea gasi ? ( in ce stare adica )
as dori o masina "buna", sa aibe optionale ( abs, esp, clima volan reglabil, geamuri/oglinzi electrice, minim 4 airbaguri etc ) ...
in timpul saptamanii as folosi-o in oras ( stau in timisoara ), si in weekend as vrea sa ies afara cu ea ...
am inceput sa ma gandesc si la Golf ( dupa ce eram 100% hotarat pe Corsa ) - pt plus de siguranta, stabilitate, spatiu, confort ...
peste cativa ani sa nu trebuiasca sa schimb Corsa cu Golf ( sau alta ) ca am nevoie de spatiu/siguranta suplimentara.
singura chestie care m-ar nemultumi la Golf, fata de Corsa, e faptul ca la dimeniunile exterioare e mai mare - probabil mai greu de gasit loc de parcare sau de manevrat prin inghesuiala.
Care e consumul oras/afara la Golf 4 cu motor de 1.6 ?
care ar fi plusurile Golfului fata de Corsa ?
tnx.
PS
ar mai fi o alta alternativa - Astra Classic.
e mai lunga/lata decat Golful ?
cum e Astra comparativ fata de golf ?
tnx again
Pana acum eram 100% hotarat pt Cortsa 1.2, benzinar, sh.
am mai stat de vorba cu colegi etc - problema ce ar apare cu Corsa e ca peste 1-2-3 ani probabil voi avea nevoie de spatiu/confort/siguranta/etc mai mare/mult
acuma, oscilez intre un Corsa 1.2 benzinar si Golf 4 1.6 benzinar ( stiu ca cel de 1.4 benzinar e prea mic pt golf )
Corsa mi-ar place pt oras, Golful pt ce ar putea face in afara orasului.
pe corsa as fi dispus sa dau pana in 6000
pt Golf - pana in 7.500
Oare merita sa "plusez" la buget si cu 7.500 eur pt masina ( in afara de taxe ) - cam ce Golf 4 as putea gasi ? ( in ce stare adica )
as dori o masina "buna", sa aibe optionale ( abs, esp, clima volan reglabil, geamuri/oglinzi electrice, minim 4 airbaguri etc ) ...
in timpul saptamanii as folosi-o in oras ( stau in timisoara ), si in weekend as vrea sa ies afara cu ea ...
am inceput sa ma gandesc si la Golf ( dupa ce eram 100% hotarat pe Corsa ) - pt plus de siguranta, stabilitate, spatiu, confort ...
peste cativa ani sa nu trebuiasca sa schimb Corsa cu Golf ( sau alta ) ca am nevoie de spatiu/siguranta suplimentara.
singura chestie care m-ar nemultumi la Golf, fata de Corsa, e faptul ca la dimeniunile exterioare e mai mare - probabil mai greu de gasit loc de parcare sau de manevrat prin inghesuiala.
Care e consumul oras/afara la Golf 4 cu motor de 1.6 ?
care ar fi plusurile Golfului fata de Corsa ?
tnx.
PS
ar mai fi o alta alternativa - Astra Classic.
e mai lunga/lata decat Golful ?
cum e Astra comparativ fata de golf ?
tnx again
scoris
- Mesaje scrise: 23
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Apr 2007
- Mesaj Privat