clau_cj
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Mar 2008
- Mesaj Privat
Salutare
Nu stiu daca la mine a functionat vreodata becul din spatele blocului de lumini. La inceput am presupus ca nu exista, dar cred ca ar trebui sa existe ceva sursa de lumina si acolo. Stie cineva cum se demonteaza comutatorul blocului de lumini ca sa ajung la becul cu pricina? Vectra B2 / 2001.
Multumesc
Nu stiu daca la mine a functionat vreodata becul din spatele blocului de lumini. La inceput am presupus ca nu exista, dar cred ca ar trebui sa existe ceva sursa de lumina si acolo. Stie cineva cum se demonteaza comutatorul blocului de lumini ca sa ajung la becul cu pricina? Vectra B2 / 2001.
Multumesc
- pif
- 1,312 mesaje
- din 04 Nov 2004
- Vectra 2001 z18xe
- Gaesti/Dambovita
pif
- Mesaje scrise: 1,312
- Masina: Vectra 2001 z18xe
- Cont inregistrat: 04 Nov 2004
- Mesaj Privat
Se extrage blocul de lumini cu ajutorul unei surubelnite sau ceva cu o suprafata dreapta mai mare. Blocul de lumini are niste cleme. Se apasa clemele si se decapsuleaza. Acolo in interior o sa observi un bec.
Cauta pe forum vezi ca este un tutorial al lui maiandrei cum se desface bordul la un vectra b si unul al lui pyter cum sa montezi leduri. Sigur acolo o sa gasesti mai detaliat problema ta.
Cauta pe forum vezi ca este un tutorial al lui maiandrei cum se desface bordul la un vectra b si unul al lui pyter cum sa montezi leduri. Sigur acolo o sa gasesti mai detaliat problema ta.
- razvan_16i
- **
- 179 mesaje
- din 11 Jan 2008
- Vectra 1996 1.6 16v x16xel
- Prahova
razvan_16i
- Mesaje scrise: 179
- Masina: Vectra 1996 1.6 16v x16xel
- Cont inregistrat: 11 Jan 2008
- Mesaj Privat