- octav_bz
- OP
- 1,047 mesaje
- din 17 Jun 2005
- Astra 2009 A17DTR
- Buzau
octav_bz
- Mesaje scrise: 1,047
- Masina: Astra 2009 A17DTR
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Jun 2005
- Mesaj Privat
- rstefan
- **
- 456 mesaje
- din 10 Jul 2006
- Astra 2005 Z17DTH
- Bucuresti
rstefan
- Mesaje scrise: 456
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 10 Jul 2006
- Mesaj Privat
Am fost eu asta vara la Soveja. Am luat-i pe la Tisita -> Panciu -> Soveja. Pana la Soveja drumul era ca in palma, proaspat asfaltat (nu peticit).
In schimb intre Soveja si Lepsa a fost dezastru. Drumul era inchis insa eu m-am aventurat pe el. Am zis ca imi termin masina.. asta fara sa punem la socoteala ca aproape de Lepsa am traverst Putna de 2 ori prin apa ...
Semnal mobil e in Soveja si in Lepsa, insa cam dispare pe "drumul" dintre ele ..
La intoarcere am luat-o Lepsa -> Focsani unde drumul a fost cam prost. La un moment dat din padure mi-au sarit 2 pui de urs. Saracii s-au speriat si au fugit inapoi in padure.
In schimb intre Soveja si Lepsa a fost dezastru. Drumul era inchis insa eu m-am aventurat pe el. Am zis ca imi termin masina.. asta fara sa punem la socoteala ca aproape de Lepsa am traverst Putna de 2 ori prin apa ...
Semnal mobil e in Soveja si in Lepsa, insa cam dispare pe "drumul" dintre ele ..
La intoarcere am luat-o Lepsa -> Focsani unde drumul a fost cam prost. La un moment dat din padure mi-au sarit 2 pui de urs. Saracii s-au speriat si au fugit inapoi in padure.
- soulfly
- **
- 306 mesaje
- din 08 Dec 2006
- Vectra 1992 c18nz
- Galati
soulfly
- Mesaje scrise: 306
- Masina: Vectra 1992 c18nz
- Cont inregistrat: 08 Dec 2006
- Mesaj Privat
ajung pe la lepsa cam de 2 ori pe ani. drumul focsani -lepsa e destul de bun.insa lepsa - soveja e stricat de vreo 3 ani si ceva din cauza inundatiilor...pacat de el. este impracticabil. pe drumul respectiv se mai aventureaza localnicii cu aro-uri sau cu jeep-uri. am vazut si cateva dacii dar erau in stare deplorabila .nu te-as sfatui sa te aventurezi .
rstefan -ai fost norocos ca ai vazut pui de urs pe drumul lepsa -focsani ... nu ai apucat sa faci o poza ,doua ?
rstefan -ai fost norocos ca ai vazut pui de urs pe drumul lepsa -focsani ... nu ai apucat sa faci o poza ,doua ?
- rstefan
- **
- 456 mesaje
- din 10 Jul 2006
- Astra 2005 Z17DTH
- Bucuresti
rstefan
- Mesaje scrise: 456
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 10 Jul 2006
- Mesaj Privat