Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Astra
  • Soriniros

• Mesaje scrise: 3
  • Masina: Astra 1996 X14XE
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 20 Mar 2008

• Mesaj Privat
Un bolt de la un piston s-a largit si sunt nevoit sa schimb pistonul. Problema este ca nu gasesc la cota care-mi trebuie. Poate ma puteti ajuta. Este vorba de un OPEL ASTRA F, cu un motor de 1,4 in 16 valve tip X14XE. De la magazin mi-au adus un piston de 77,60....dar eu am nevoie de unul de 77,54. Va rog daca stiti unde as putea gasi v-as ramane recunascator. Multumesc anticipat.
  • murzick

• Mesaje scrise: 1,007
  • Masina: Vectra 2001 Z18XE
  • Cont inregistrat: 10 Dec 2006

• Mesaj Privat
Soriniros, pot sa te ajut cu codurile de catalog:

• Soriniros

• Mesaj Privat
Multumesc mult....dar vezi ...si aici imi spune 77,55 e cea mai mica cota...si totusi pe pistonul meu scrie 77, 54. Ma intreb daca e modificat ceva la motor....sau poate asta s-ar potrivi....o sa intreb mecanicul...
  • Gabi.B.HD

• Mesaje scrise: 3,436
  • Masina: Astra 2011 A16XER
  • Cont inregistrat: 15 Mai 2007

• Mesaj Privat
Dacă tot te duci la el, întreabă-l dacă nu cumva trebuie să înlocuieşti toate pistoanele. Din câte ştiu eu, când se formează un set motor, pistoanele sunt cântărite pentru a avea exact aceeaşi greutate. Montând un piston care este mai greu sau mai uşor, vei avea vibraţiii în motor ceea ce va duce la accelerarea uzurilor.
  • Soriniros

• Mesaj Privat
Asa este, mi-a spus si el...dar incercam sa salvam niste bani...si initial iau unul (asta in situatia in care gasesc)...apoi le cantareste, iar daca diferenta e mai mare de 30g...atunci le cumpar si pe celelate 😊
Skip ads

1. Home
  2. Opel Astra

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR