seby9966
- Mesaje scrise: 86
- Masina: Vectra 1995 X16SZ
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Mar 2008
- Mesaj Privat
Buna ziua.Doresc sa imi iau un vectra a sau o astra berlina.Am vzaut peste 15 bucati, dar nu m-am indragosti de nici una.
Va pun o intrebare.....la toate astrele care le-am vazut intensitatea luminoasa la display-ul ala micut scadea foarte puternic i zona din stanga.E vreun defect?Se poate remedia/schimba?Cam cat costa?Multumesc anticipat pt raspunsuri si pe acasta cale ii rog pe cei interesati de vanzarea masinii lor sa ma contacteze.Id mes:seby9966
Va pun o intrebare.....la toate astrele care le-am vazut intensitatea luminoasa la display-ul ala micut scadea foarte puternic i zona din stanga.E vreun defect?Se poate remedia/schimba?Cam cat costa?Multumesc anticipat pt raspunsuri si pe acasta cale ii rog pe cei interesati de vanzarea masinii lor sa ma contacteze.Id mes:seby9966
- octav13
- 2,057 mesaje
- din 17 Nov 2006
- Vectra 2003 y 22 dtr
- Teleorman
octav13
- Mesaje scrise: 2,057
- Masina: Vectra 2003 y 22 dtr
- Cont inregistrat: 17 Nov 2006
- Mesaj Privat
seby9966
- Mesaj Privat
Pt octav13. Man ...eu nu sunt super-bogat sau complexat de bani gata sa tin masinile in garaj. Am discutat cu oamenii pe forum si mi-au spus ca in banii astia masina ar trebuie sa fie tipla.
Vreau astra berlina sau vectra a nu mai vechi de 93. Am vazut intr-adevar masini(cadavre) care oamenii se jurau ca nu au facut taxi...dar resturi de folie erau pe ele. In fine...
usurel cu limbajul...
editat de maiandrei
Vreau astra berlina sau vectra a nu mai vechi de 93. Am vazut intr-adevar masini(cadavre) care oamenii se jurau ca nu au facut taxi...dar resturi de folie erau pe ele. In fine...
usurel cu limbajul...
editat de maiandrei
opel676- Mesaje scrise: 2
- Masina:
- Cont inregistrat: 14 Mar 2008
- Mesaj Privat
seby9966 a scris:Buna ziua.Doresc sa imi iau un vectra a sau o astra berlina.Am vzaut peste 15 bucati, dar nu m-am indragosti de nici una.
cost cel mult 80lei
seby9966
- Mesaj Privat