Vin 28 Mar, 2008 7:16 pm
Placutele si sabotii au fost schimbate in urma cu o luna. Cele vechi erau terminate. Ca scurgeri...nu stiu..e posibil, nu am urmarit. totusi am ceva probleme cu franele spate. In urma cu ceva timp (vreo 2 sapt), cand franam, se auzea un scartait, ca si cum ar freca ceva, dar intrerupt, adica avea un fel de tact, nu era un scartait continuu. Zgomotul asta nu se auzea de fiecare data. Avea momente. In weekendul trecut am facut un drum pana la vaslui si inapoi si de atunci s-a oprit scartaiala, ca apoi, de ieri, sa se auda si mai nasol. Dar la fel, nu se aude la fiecare pedala. Are momente. Cei de la service au luat la strung capacele alea (nu stiu denumirea tehnica) pe care apasa sabotii, pentru ca facuse canal. Acuma...nu-mi dau seama ce ar putea fi. Sa nu fi reglat ei calumea pe-acolo... nu cunosc exact toate componentele sistemului de franare, dar am vazut ca nenea mecanicu tot facea niste reglaje, niste calibrari ceva, inainte sa puna capacul respectiv.
Ce crezi ca ar putea fi?
as da roata jos, dar nu prea am ce sa vad acolo. nici nu am scule de dat jos capacul ala. am vazut ca iese foarte greu.