- Lorand
- OP
- 1,374 mesaje
- din 23 Aug 2008
- Corsa 1997 X14SZ
- Mures
Lorand
- Mesaje scrise: 1,374
- Masina: Corsa 1997 X14SZ
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Aug 2008
- Mesaj Privat
Buna, sunt interesat ce preturi sunt pt parcari in alte orase...la noi e ft ft scump si incercam sa facem ceva petitie..sau marog.... 3lei 1ora si 6lei 2 ceasuri...si tichet pe o zi intreaga nu exista in plus ca nici abonamentul lunar sau anual nu este valabil in zona 1 ceea ceea ce cuprinde majoritatea strazilor importante ...cine lucreaza in centru...spital...tribunal....etc se descurca cum poate....(TG-MURES)
- G_S_C
- 816 mesaje
- din 26 Jun 2006
- Prahova
G_S_C
- Mesaje scrise: 816
- Masina:
- Cont inregistrat: 26 Jun 2006
- Mesaj Privat
Ploiesti: toate parcarile sunt ale primariei, 1.5lei/h, in afara de astea, in centru, in spatele mall-ului winmarkt, este o parcare etajata cu vreo 300 de locuri de parcare care percepe un tarif de 3lei/h. La intrare are o tabela electronica care arata nr de locuri libere, de la deschidere, de vreo 3 ani si pana azi, nu am vazut sa scada acel nr de locuri libere sub 220, si asta in perioada de sarbatori.
- Cipiotul
- 2,753 mesaje
- din 30 Dec 2008
- Astra 2000 Y20DTH
- Iasi
Cipiotul
- Mesaje scrise: 2,753
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 30 Dec 2008
- Mesaj Privat
in Iasi putine parcari cu plata (de fapt sunt putine de orice fel ) ... daca nu ma insel ... sunt 4 in care trebuie sa platesti ... pana acum 2 sapt. plateai 1 leu/ora ... acum in una e 1leu/ora (la Hala Centrala) ... una si-a schimbat "administratorul" (cea de la Gara - numai cu numele - ca in rest e aceeasi parcare) si platesti 2lei/ora, cea de la Hotel Moldova (habar n-am cat costa) si cea de vis-a-vis de BancPost (langa Rutiera) - 1 leu/ora parca ...
- marian_sro
- 3,791 mesaje
- din 08 Apr 2007
- Vectra 1999 x20xev
- piatra neamt
marian_sro
- Mesaje scrise: 3,791
- Masina: Vectra 1999 x20xev
- Cont inregistrat: 08 Apr 2007
- Mesaj Privat
- aco_008
- 4,219 mesaje
- din 11 Mai 2008
- Astra 2004 Z17DTL
- Prahova
aco_008
- Mesaje scrise: 4,219
- Masina: Astra 2004 Z17DTL
- Cont inregistrat: 11 Mai 2008
- Mesaj Privat
G_S_C a scris:Ploiesti: toate parcarile sunt ale primariei, 1.5lei/h, in afara de astea, in centru, in spatele mall-ului winmarkt, este o parcare etajata cu vreo 300 de locuri de parcare care percepe un tarif de 3lei/h. La intrare are o tabela electronica care arata nr de locuri libere, de la deschidere, de vreo 3 ani si pana azi, nu am vazut sa scada acel nr de locuri libere sub 220, si asta in perioada de sarbatori.
Ploiesti, parcarea de la 7 etaje: 2 lei ora.
Brasov: 65 bani/30 min
Medias: in centru 4 lei/zi, alte parcari 1,5 lei/zi, parcarea transilvania 1 leu/zi.
Bucuresti: am gasit destule parcari cu 1,5 lei/ora.
- octav_bz
- 1,047 mesaje
- din 17 Jun 2005
- Astra 2009 A17DTR
- Buzau
octav_bz
- Mesaje scrise: 1,047
- Masina: Astra 2009 A17DTR
- Cont inregistrat: 17 Jun 2005
- Mesaj Privat
- jE
- 8,417 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,417
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
in Cluj: 1.5 RON/ora in zona 1, 0.75 RON/ora in zona 2. Parca 9 RON/zi (8-20). Asta la spatiile de parcare organizate pe marginea drumului. In parcarile primariei (in Piata Pacii, in Mihai Viteazul, etc) nu mai stiu cat e, carca 2 RON sau 2.5 RON/ora. Plata se face la automate, mai demult erau tichete de parcare la chioscurile de ziare, dar se pare ca s-a renuntat la ele.
bobo32
- Mesaje scrise: 52
- Masina:
- Cont inregistrat: 06 Aug 2007
- Mesaj Privat
o mica completare:
- la parkingul de langa primarie - 2 lei pe ora, insa cu cat stai mai mult cu atata platesti mai putin. abonamentul lunar costa 200 de lei (cred ca e cu tva inclus).
- la parkingul din mihai viteazu (leul) - 3 lei pe ora. abonamentul lunar costa 400 de lei (tva inclus).
- la parkingul din piata marasti (dorobantilor) - 2 lei pe ora.
tichete de parcare nu se mai pot gasi la chioscurile de ziare, insa se gasesc in toate punctele de vanzare ale biletelor RATUC (cu toate ca de cele mai multe ori asta e total inutil, pentru ca nu exista parcari in zonele unde sunt statii ratuc).
- la parkingul de langa primarie - 2 lei pe ora, insa cu cat stai mai mult cu atata platesti mai putin. abonamentul lunar costa 200 de lei (cred ca e cu tva inclus).
- la parkingul din mihai viteazu (leul) - 3 lei pe ora. abonamentul lunar costa 400 de lei (tva inclus).
- la parkingul din piata marasti (dorobantilor) - 2 lei pe ora.
tichete de parcare nu se mai pot gasi la chioscurile de ziare, insa se gasesc in toate punctele de vanzare ale biletelor RATUC (cu toate ca de cele mai multe ori asta e total inutil, pentru ca nu exista parcari in zonele unde sunt statii ratuc).
- doru_a
- **
- 470 mesaje
- din 25 Sep 2005
- Astra 1992 C16NZ
- Deva/Hunedoara
doru_a
- Mesaje scrise: 470
- Masina: Astra 1992 C16NZ
- Cont inregistrat: 25 Sep 2005
- Mesaj Privat
- toma_marius
- 838 mesaje
- din 03 Apr 2006
- Astra 2003 y17dt isuzu
- Constanta
toma_marius
- Mesaje scrise: 838
- Masina: Astra 2003 y17dt isuzu
- Cont inregistrat: 03 Apr 2006
- Mesaj Privat
constanta 2 lei/h - unde e loc liber e parcare cu plata tul in denie pe nazistu de mazare
mamaia - stiti si voi nu vreau polemici , nici constantenilor nu le convine ca banii cotizati de restu tarii acolo cica se duc in mamaia deci eu nu stiu ca , constanta e fara statiune de ceva ani, nu ma duc deloc doar daca imi vin rude sa ii scap de bariera....
mamaia - stiti si voi nu vreau polemici , nici constantenilor nu le convine ca banii cotizati de restu tarii acolo cica se duc in mamaia deci eu nu stiu ca , constanta e fara statiune de ceva ani, nu ma duc deloc doar daca imi vin rude sa ii scap de bariera....
- raducu ion
- **
- 417 mesaje
- din 07 Oct 2006
- Meriva 2004 Z16 xe
- Arges
raducu ion
- Mesaje scrise: 417
- Masina: Meriva 2004 Z16 xe
- Cont inregistrat: 07 Oct 2006
- Mesaj Privat
- G_S_C
- 816 mesaje
- din 26 Jun 2006
- Prahova
G_S_C
- Mesaje scrise: 816
- Masina:
- Cont inregistrat: 26 Jun 2006
- Mesaj Privat
G_S_C a scris:Ploiesti: toate parcarile sunt ale primariei, 1.5lei/h, in afara de astea, in centru, in spatele mall-ului winmarkt, este o parcare etajata cu vreo 300 de locuri de parcare care percepe un tarif de 3lei/h. La intrare are o tabela electronica care arata nr de locuri libere, de la deschidere, de vreo 3 ani si pana azi, nu am vazut sa scada acel nr de locuri libere sub 220, si asta in perioada de sarbatori.
Update: Ploiesti, toate parcarile 2ron/h, s-au montat aparate de taxat automate, nu se poate parca mai nicaieri fara sa platesti, semnul cu oprirea interzisa troneaza pe toti stalpii.
Primaria a ''confiscat'' o strada (cea dintre palatul culturii si palatul administrativ) a montat bariere, si parcheaza doar ''domniile'' lor acolo, fara taxa bineinteles, (dupa ora 16 cand pleaca ''jmecherii'' de la servici, parcarea ''lor'' se goleste, si ar putea parca si alte masini, dar e pazita strasnic de vasnicii comunitari, timp in care e goala goluta) , in timp ce muritorii de rand ne calcam in picioare ptr un loc de parcare fie el si platit.
Rusine!
- aco_008
- 4,219 mesaje
- din 11 Mai 2008
- Astra 2004 Z17DTL
- Prahova
aco_008
- Mesaje scrise: 4,219
- Masina: Astra 2004 Z17DTL
- Cont inregistrat: 11 Mai 2008
- Mesaj Privat