21-Lancer
- Mesaje scrise: 91
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 13 Jan 2005
- Mesaj Privat
Azi am scos din bord "sertarasul" din partea inferioara (situat sub butoanele de cuplare Recirculare Aer / Aer Conditionat / Dezaburire Luneta si deasupra scrumierei). Eram curios daca am acces pe acolo la iluminarea nocturna pentru scrumiera si pentru butoanele respective. By the way, nu am acces pe acolo - amara constatare! (Stie cineva cum se face?).
In schimb, am descoperit altceva. In spatiul din spatele acelui "sertaras", atarna un fir (izolatie de culoare albastra cu o linie vede, conector tip "tata", inscriptionat "KS") care, aparent, nu avea unde sa fie conectat.
?!
Intrebarea este: stie cineva cee e cu firul ala? De la ce instalatie este si la ce ar trebui conectat? Ma gandesc ca nu a fost intentionat lasat sa atarne acolo...
In schimb, am descoperit altceva. In spatiul din spatele acelui "sertaras", atarna un fir (izolatie de culoare albastra cu o linie vede, conector tip "tata", inscriptionat "KS") care, aparent, nu avea unde sa fie conectat.
?!
Intrebarea este: stie cineva cee e cu firul ala? De la ce instalatie este si la ce ar trebui conectat? Ma gandesc ca nu a fost intentionat lasat sa atarne acolo...
stefan
- Mesaje scrise: 45
- Cont inregistrat: 08 Apr 2005
- Mesaj Privat
21-Lancer
- Mesaje scrise: 91
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 13 Jan 2005
- Mesaj Privat
- n3v001
- **
- 286 mesaje
- din 11 Jun 2004
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
n3v001
- Mesaje scrise: 286
- Masina: Astra 2001 Z20LET
- Cont inregistrat: 11 Jun 2004
- Mesaj Privat
ogygea27
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Astra 2000
- Cont inregistrat: 17 Jan 2009
- Mesaj Privat
aga cv
- Mesaje scrise: 39
- Masina: Vectra 1996 x17dt
- Cont inregistrat: 07 Jan 2009
- Mesaj Privat
- denisCT
- 1,407 mesaje
- din 17 Sep 2007
- Astra 2001 Z16SE
- Constanta
denisCT
- Mesaje scrise: 1,407
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Cont inregistrat: 17 Sep 2007
- Mesaj Privat
firul acela poate fi precablajul de la o optiune pe care nu o ai (ex. scaune incalzite) daca totul functioneaza normal, lasa-l unde l-ai gasit, eventual pozeaza-l de altele ca se nu devina greiere
despre iluminare panou caldura s-a mai discutat
plasticul din jurul brichetei se scoate cu grija prin tragere, la fel si cel de sub scrumiera, iar in susul scrumierei sunt 2 suruburi
despre iluminare panou caldura s-a mai discutat
plasticul din jurul brichetei se scoate cu grija prin tragere, la fel si cel de sub scrumiera, iar in susul scrumierei sunt 2 suruburi
ogygea27
- Mesaj Privat
ogygea27
- Mesaj Privat