- George-Astra
- OP
- 2 mesaje
- din 04 Jul 2005
George-Astra
- Mesaje scrise: 2
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Jul 2005
- Mesaj Privat
... in ideea de a scoate cativa caluti in + am dus vehicolu' la un mecanic: luat din chiulasa pentru compresie crescuta, inlaturat ceva din volanta de cutie si... cam atat. Ideea era ca in urma acestor "ajustari" de natura mekanica, masina sa ajunga pe la o sutica de hp, cu tot cu toba sport (care pot sa zick ca nu m-a ajutat cu nimic d.p.d.v. al performantelor), de la cei 90 "de serie" (1.8 i). Ceea ce ma doare e ca la 2 luni de la operatie, masina scoate fum & papa putintel ulei (pana acum nu manca deloc, asta poate si pt. faptu' ca de-un an si ceva de cand am vehicolu, schimburile le-am facut intre 4 si 5 mii (+ dura lube la cumparare)
HELP:
- daca bag slick se rezolva ceva, sau dau banul degeaba?
- segmentarea implica si alte operatii pe langa? Care sunt segmentii cei mai buni (brandul)? Cate mii de km ma mai tine motorasu' dupa segmentare?
Am alte optiuni pt. inlaturarea fumului?
HELP:
- daca bag slick se rezolva ceva, sau dau banul degeaba?
- segmentarea implica si alte operatii pe langa? Care sunt segmentii cei mai buni (brandul)? Cate mii de km ma mai tine motorasu' dupa segmentare?
Am alte optiuni pt. inlaturarea fumului?
- radu
- **
- 342 mesaje
- din 17 Apr 2004
- craiova
radu
- Mesaje scrise: 342
- Masina:
- Cont inregistrat: 17 Apr 2004
- Mesaj Privat
in mod normal, datorita unei comprimari "rezonabile" motorul nu se duce cu mult mai repede. cred ca la tine defectul era mai vechi si abia acum a inceput sa se simta.
ca iti scoate fum si papa ulei nu inseamna neaaparat ca ai segmentii dusi, e chiar mai probabil sa ai semeringurile de supapa duse. acestea sunt f ieftine si se schimba relativ usor.
acum, daca te-am lamurit, roaga un admin sa-ti mute topicul unde trebuie(la probleme tehnice).
ca iti scoate fum si papa ulei nu inseamna neaaparat ca ai segmentii dusi, e chiar mai probabil sa ai semeringurile de supapa duse. acestea sunt f ieftine si se schimba relativ usor.
acum, daca te-am lamurit, roaga un admin sa-ti mute topicul unde trebuie(la probleme tehnice).
- George-Astra
- OP
- 2 mesaje
- din 04 Jul 2005
George-Astra
- Mesaje scrise: 2
- Cont inregistrat: 04 Jul 2005
- Mesaj Privat
multam de lamurire Radu, ar fi super sa fie vb. de semeringurile de supape & nu de o segmentare (compresia facuta la service ma lamureste daca e vorba de segmenti sau semeringuri?) Dar raspunsurile la intrebarile de mai sus tot ma intereseaza...
Legat de topic, dupa ce l-am pus am realizat ca nu e la categoria care tre', iar de mutat, imi cer scuze, pe bune nu stiu de unde/cum sa-l apelez pe adm. in cauza ca sa-l mute acolo unde trebuie.
Legat de topic, dupa ce l-am pus am realizat ca nu e la categoria care tre', iar de mutat, imi cer scuze, pe bune nu stiu de unde/cum sa-l apelez pe adm. in cauza ca sa-l mute acolo unde trebuie.
- ToX
- 1,291 mesaje
- din 17 Mai 2004
- Astra OPC 2013 A20NFT
- Bucuresti
ToX
- Mesaje scrise: 1,291
- Masina: Astra OPC 2013 A20NFT
- Cont inregistrat: 17 Mai 2004
- Mesaj Privat