- mad man
- OP
- 377 mesaje
- din 15 Jan 2008
- Astra 2007 Z14XEP
- Bucuresti
mad man
- Mesaje scrise: 377
- Masina: Astra 2007 Z14XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 15 Jan 2008
- Mesaj Privat
Salut!de un an de zile sunt posesorul unui Opel Astra Classic|| 1.4 Twinport,achizitionat de la Radacini Group.De curand am observat ca la a doua apasare pe butonul de inchidere nu se activeaza nici o alarma asa zisa din fabrica.Precizez ca nici pe butonul de avarie nu am nici un led.Agentul care mi-a vandut masina nu a pomenit ca ar fi optional,cum de altfel si in manual e precizata ca ar fi normal sa existe.Inainte sa ma cert cu dealerul va intreb ar trebui sa existe din fabrica sau nu?Multumesc anticipat.
dr
- Mesaje scrise: 98
- Masina: Astra 2008 Z14XEP
- Cont inregistrat: 06 Nov 2007
- Mesaj Privat
Alarma este optionala.
Uita-te in contract si in formularul de comanda. Daca ai trecut acolo alarma (cod de comanda UA6) atunci trebuia sa o ai. Daca nu, nu!
Totusi, chiar daca o aveai comandata si platita, iar in momentul semnarii de preluare a masinii nu ai semnalat asta dealerului s-ar putea sa nu mai poti face nimic.
Cititi bine inainte orice semnati; in momentul ridicarii autoturismului mergeti insotiti de cineva care se pricepe la masini!
Doar nu va luati masina in fiecare zi!
Uita-te in contract si in formularul de comanda. Daca ai trecut acolo alarma (cod de comanda UA6) atunci trebuia sa o ai. Daca nu, nu!
Totusi, chiar daca o aveai comandata si platita, iar in momentul semnarii de preluare a masinii nu ai semnalat asta dealerului s-ar putea sa nu mai poti face nimic.
Cititi bine inainte orice semnati; in momentul ridicarii autoturismului mergeti insotiti de cineva care se pricepe la masini!
Doar nu va luati masina in fiecare zi!
- alex_arhire
- 988 mesaje
- din 10 Sep 2006
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
alex_arhire
- Mesaje scrise: 988
- Masina: Astra 2001 Z20LET
- Cont inregistrat: 10 Sep 2006
- Mesaj Privat