paspalica
- Mesaje scrise: 39
- Masina: Astra 2006 Z14XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Oct 2006
- Mesaj Privat
Dupa o intamplare nefericita avuta la oglinda de pe partea soferului(nu mai mergea actionata din interior stanga-dreapta) , am mers in service , mi-au dat jos geamul oglinzii , mi-au decuplat firele de la incalzire si pe problema a fost rezolvata .
Dar am observat ca dupa aceasta interventie oglinda stanga se incalzeste mai putin decat cea dreapta(la care nu s-a umblat)
Ce sa fie ? Care sa fie explicatia ?
Dar am observat ca dupa aceasta interventie oglinda stanga se incalzeste mai putin decat cea dreapta(la care nu s-a umblat)
Ce sa fie ? Care sa fie explicatia ?
csandu
- Mesaje scrise: 80
- Masina: Vectra 2001 Y20DTH
- Cont inregistrat: 26 Apr 2007
- Mesaj Privat
asa-i la noi, cand repara ceva strica in alta parte; din cauza asta fug de " asa numitele service-uri de la noi".Am patit-o si eu, cand lucreaza undeva uita suruburi, mufe, saibe nu trebuiesc, banda izolatoare si silicon la greu, ciocanul la putere-ce sunt alea presele si dispozitivele speciale? Solutia( cat se mai poate ) efort personal, selectarea acelor meseriasi care sunt meseriasi.
allias007
- Mesaje scrise: 19
- Masina: Astra 1995 X16SZ
- Cont inregistrat: 11 Mai 2006
- Mesaj Privat
Nu vreau sa fiu circotas dar incalzirea oglinzii este de fapt o rezistenta lipita pe spatele oglinzii.
Daca oglinda la care s-a umblat rezistenta era intrerupta probabil sa suntat o portiune din rezistenta. si atunci ea se incalzeste mai tare decit cealanta (care se incalzeste normal).
Oglinziile nu trebuie sa se incalzeasca ff tare .
Incearca sa vezi la un confrate Opelist cit de tare se incalzesc.
Daca oglinda la care s-a umblat rezistenta era intrerupta probabil sa suntat o portiune din rezistenta. si atunci ea se incalzeste mai tare decit cealanta (care se incalzeste normal).
Oglinziile nu trebuie sa se incalzeasca ff tare .
Incearca sa vezi la un confrate Opelist cit de tare se incalzesc.