Daca da, inseamna ca suntem in aceeasi situatie. E prezent insa nu stiu prea multe despre el.
Asa ca hai sa facem din acest thread un mini ghid pentru (ne)fericitii de car kit-uri.
Incep eu :
Autoturismul Opel Astra pe care il detin a venit gata dotat cu acest tip de Car Kit :

Pana acum am constatat ca :
- Este Nokia
- Foarte probabil ca nu dispune de functia Bluetooth
- Compatibil cu modele tip 6230/i, E50 samd.
- Cablu scot foarte prost pe la scrumiera (nu se mai inchide usita, in viitorul apropiat vreau sa-l mut in dreapta, la pasager)
Sunt totusi bucuros ca nu este modelul cu suport, montat in dreptul casetofonului deoarece este foarte deranjant pentru pasagerul dreapta.
Ce am nevoie ?
- Daca se intampla ca un alt membru sa detina acelasi car kit , doresc sa aflu informatii suplimentare (model, daca dispune de Bluetooth samd.)
- Un link catre un tutorial de desfacere a consolei, pentru redirectionare cablaj
- Daca nu dispune de functia Bluetooth, as dori sa aflu o schema a modelului pentru a-i modifica mufa (in cazul in care este posibil)
De asemenea, in cazul in care sunt si alti forumisti cu nelamuriri referitoare la sistemele car kit ale masinilor lor , sunt asteptati sa posteze. Vom incerca sa identificam modelele si telefoanele mobile suportate.