catavld
- Mesaje scrise: 21
- Masina: Astra 2003
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 13 Oct 2007
- Mesaj Privat
Salut,
Doua probleme dintre care una ciudata rau.
1. Acum 2 luni aveam un cloncanit la roata din dreapta fata, am inlocuit flansele la amortizoare si rulmentii la flanse, capetele de bara si bieletele de directie, bieleta antiruliu. O.K. zgomotul a disparut insa acum a aparut un zgomot de-a dreptul ciudat. Pe drum in regula fara gropi ( mentionez ca pe drum cu denivelari nu bate absolut nimic si nici la trecere prin gropi) cand virez maxim la stanga sau la dreapta, in momentul in care incep sa indrept volanul se aude ca si cum ar agata arcul in ceva (bangggg) am fost cu ea la un mecanic si mi-a zis ca totul e ok desi si el a observat zgomotul a urcat-o pe elevator si nu pare nimic neinregula CE POATE FI?
2. Opelul meu nu a avut proiectoare, am cumparat proiectoare, releu, becuri, bloc de lumini Original cu buton de proiectoare insa nu gasesc un baiat destept care sa traga instalatia de proiectoare . Cine ma poate ajuta?
Doua probleme dintre care una ciudata rau.
1. Acum 2 luni aveam un cloncanit la roata din dreapta fata, am inlocuit flansele la amortizoare si rulmentii la flanse, capetele de bara si bieletele de directie, bieleta antiruliu. O.K. zgomotul a disparut insa acum a aparut un zgomot de-a dreptul ciudat. Pe drum in regula fara gropi ( mentionez ca pe drum cu denivelari nu bate absolut nimic si nici la trecere prin gropi) cand virez maxim la stanga sau la dreapta, in momentul in care incep sa indrept volanul se aude ca si cum ar agata arcul in ceva (bangggg) am fost cu ea la un mecanic si mi-a zis ca totul e ok desi si el a observat zgomotul a urcat-o pe elevator si nu pare nimic neinregula CE POATE FI?
2. Opelul meu nu a avut proiectoare, am cumparat proiectoare, releu, becuri, bloc de lumini Original cu buton de proiectoare insa nu gasesc un baiat destept care sa traga instalatia de proiectoare . Cine ma poate ajuta?
- CATA26BCN
- 680 mesaje
- din 25 Sep 2007
- Astra 2002 Y17DT
- Constanta
CATA26BCN
- Mesaje scrise: 680
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 25 Sep 2007
- Mesaj Privat
- Florin c
- **
- 235 mesaje
- din 14 Dec 2004
- Astra 2007 Z17DTH
- Constanta
Florin c
- Mesaje scrise: 235
- Masina: Astra 2007 Z17DTH
- Cont inregistrat: 14 Dec 2004
- Mesaj Privat
- edyionut
- **
- 294 mesaje
- din 26 Oct 2007
- Astra 2005 Z17DTL
- Bucuresti
edyionut
- Mesaje scrise: 294
- Masina: Astra 2005 Z17DTL
- Cont inregistrat: 26 Oct 2007
- Mesaj Privat
catavld
- Mesaj Privat
- Alexandru Vlad
- **
- 329 mesaje
- din 30 Oct 2006
- Astra 1996 X16SZR
- Arad
Alexandru Vlad
- Mesaje scrise: 329
- Masina: Astra 1996 X16SZR
- Cont inregistrat: 30 Oct 2006
- Mesaj Privat
- alexey
- 851 mesaje
- din 01 Dec 2007
- Astra 2001
- Botosani
alexey
- Mesaje scrise: 851
- Masina: Astra 2001
- Cont inregistrat: 01 Dec 2007
- Mesaj Privat
- ovidium
- 1,016 mesaje
- din 05 Jan 2006
- Astra 2001 Z16SE
- Ploiesti
ovidium
- Mesaje scrise: 1,016
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Cont inregistrat: 05 Jan 2006
- Mesaj Privat
catavld
- Mesaj Privat
catavld
- Mesaj Privat
- LDivora
- 3,097 mesaje
- din 30 Mai 2005
- Astra 2003 Y20DTH/PSG16
- Bucuresti
LDivora
- Mesaje scrise: 3,097
- Masina: Astra 2003 Y20DTH/PSG16
- Cont inregistrat: 30 Mai 2005
- Mesaj Privat
catavld
- Mesaj Privat
- Thunder_02
- **
- 104 mesaje
- din 25 Mai 2006
- Vectra 1991 C20NE
- Arad
Thunder_02
- Mesaje scrise: 104
- Masina: Vectra 1991 C20NE
- Cont inregistrat: 25 Mai 2006
- Mesaj Privat
- LDivora
- 3,097 mesaje
- din 30 Mai 2005
- Bucuresti
LDivora
- Mesaj Privat
La problema cu "Bangggg" eu cred ca degeaba o ridici pe elevator ca nu se va vedea nimic, deoarece arcurile sunt necomprimate si basculele libere (lasate in jos). Diagnosticarea trebuie facuta la un garaj cu rampa, cu masina pe roti, virat stanga-dreapta si cineva in rampa sa vada de unde i se trage.
Pentru problema cu proiectoarele, putem discuta la obiect pe schema electrica, daca o sa vi intr-o joi la Polivalenta la intalnirea ClubOpel. Dar esti sigur ca nu ai trasa instalatia? E prima Astra G, de care am auzit, care nu are instalatia pentru proiectoare trasa.
Locatia se trece in Profil. De asemeni pune si masina si motorizarea in semnatura, ai 28 de posturi, ar trebui sa apara.
Pentru problema cu proiectoarele, putem discuta la obiect pe schema electrica, daca o sa vi intr-o joi la Polivalenta la intalnirea ClubOpel. Dar esti sigur ca nu ai trasa instalatia? E prima Astra G, de care am auzit, care nu are instalatia pentru proiectoare trasa.
Locatia se trece in Profil. De asemeni pune si masina si motorizarea in semnatura, ai 28 de posturi, ar trebui sa apara.
catavld
- Mesaj Privat
La ce ora este joi intalnirea Club Opel si unde exact? UN electrician mi-a spus ca nu exista instalatia trasa, si am fost si la Erebus cand am cumparat releul si proiectoale si mi-a spus un tip ca trebuie sa cumpar si cablajaul sau sa mi-l traga un electrician
Cum imi dau seama ca este trasa instalatia electrica ? Prin zona proiectoarelor nu am vazut nici o mufa in plus. Daca scot blocul de lumini ar trebui sa fie ceva acolo in plus asa este?
Cum imi dau seama ca este trasa instalatia electrica ? Prin zona proiectoarelor nu am vazut nici o mufa in plus. Daca scot blocul de lumini ar trebui sa fie ceva acolo in plus asa este?
- LDivora
- 3,097 mesaje
- din 30 Mai 2005
- Bucuresti
LDivora
- Mesaj Privat
catavld
- Mesaj Privat
catavld
- Mesaj Privat
- sanjuro
- **
- 106 mesaje
- din 01 Sep 2007
- Astra 2000 Y17DT
- Bacau
sanjuro
- Mesaje scrise: 106
- Masina: Astra 2000 Y17DT
- Cont inregistrat: 01 Sep 2007
- Mesaj Privat
catavld
- Mesaj Privat
Rezolvarea a fost extrem de simpla si ieftina.
Prima problema : Am dat casetofonul mai tare si nu mai aud acel zgomot. Nimeni nu a reusit sa depisteze de unde vine, am schimbat si rulmentul la flansa si degeaba, asa ca am ales solutia cred cea mai buna, am dat muzica mai tare
Problema 2 : Un elctrician destept mi-a facut instalatia pentru proiectoare. La Dibas Opel
Prima problema : Am dat casetofonul mai tare si nu mai aud acel zgomot. Nimeni nu a reusit sa depisteze de unde vine, am schimbat si rulmentul la flansa si degeaba, asa ca am ales solutia cred cea mai buna, am dat muzica mai tare
Problema 2 : Un elctrician destept mi-a facut instalatia pentru proiectoare. La Dibas Opel