- CristianTM
- OP
- 3,710 mesaje
- din 15 Mar 2006
- Vectra 2005 Z19DTH
- Timisoara
CristianTM
- Mesaje scrise: 3,710
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 15 Mar 2006
- Mesaj Privat
Buna !
Daca nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa mute topicul.
La debitmetru de mai multa vreme se observa niste scurgeri. Nu le-am dat imporanta prea mare pana in momentul in care a trebuit sa il demontez ca sa il vopsesc. Dupa demontare am putut sa observ mai bine si anume ca garnitura de acolo e cam larga si nu izoleaza bine :
Intrebarile mele sunt: ce cod are aceasta garnitura daca stie cineva ? de unde pot sa o procur ? noua ? veche ? Acele scurgeri sunt provocate de ea ?sau poate sa fie si alceva ?
Multumesc.
CristianTM.
Daca nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa mute topicul.
La debitmetru de mai multa vreme se observa niste scurgeri. Nu le-am dat imporanta prea mare pana in momentul in care a trebuit sa il demontez ca sa il vopsesc. Dupa demontare am putut sa observ mai bine si anume ca garnitura de acolo e cam larga si nu izoleaza bine :
Intrebarile mele sunt: ce cod are aceasta garnitura daca stie cineva ? de unde pot sa o procur ? noua ? veche ? Acele scurgeri sunt provocate de ea ?sau poate sa fie si alceva ?
Multumesc.
CristianTM.
- murzick
- 1,007 mesaje
- din 10 Dec 2006
- Vectra 2001 Z18XE
- Bucuresti
murzick
- Mesaje scrise: 1,007
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 10 Dec 2006
- Mesaj Privat
CristianTM, chestia aia albastra numai debitmetru nu e. Motorul asta nici nu are debitmetru (MAF). Are doar MAP - senzor de presiune al aerului. In schimb, sub chestia aia albastra e un corp care are mai multe chestii integrate - senzorul de pozitie al clapetei, regulator de presiune al combustibilului, IAC-ul, injector. Lichidul ala pare sa fie benzina, asa ca ai grija.
18 - senzorul de pozitie al clapetei de admisie.
LE: Chestia albastra este Throttle body injection. 10 cred ca este garnitura de care ai nevoie:
18 - senzorul de pozitie al clapetei de admisie.
LE: Chestia albastra este Throttle body injection. 10 cred ca este garnitura de care ai nevoie:
- CristianTM
- OP
- 3,710 mesaje
- din 15 Mar 2006
- Vectra 2005 Z19DTH
- Timisoara
CristianTM
- Mesaje scrise: 3,710
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH
- Cont inregistrat: 15 Mar 2006
- Mesaj Privat