Larry
- Mesaje scrise: 70
- Masina: Astra 2002 Z16XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Jul 2007
- Mesaj Privat
Salutare. Am o problema enervanta care in seara asta mi s-a intamplat. Stiti ca geamurile fata la Bertone au functia aceea de a cobora putin cand deschideti usa....si cand o inchideti se ridica singur( cam 1 cm ....ceva de genul). Am schimbat bateria si nu imi mai functioneaza chestia asta la geamul de la sofer. Ce poate sa fie? Cred ca s-a mai discutat pe-aici. Dar n-am gasit nici in ruptul capului. Poate a mai patit careva si a rezolvat-o sau stie de chestia asta. Mersi tuturor...si astept raspuns...ca ar bate vantu' pe la geam daca as circula asa ca trebuie deschis tot timpul putin...ca altfel n-as putea inchide usa.
- Mikki
- 1,418 mesaje
- din 06 Sep 2004
- Astra 2002 1.6
- Bucuresti
Mikki
- Mesaje scrise: 1,418
- Masina: Astra 2002 1.6
- Cont inregistrat: 06 Sep 2004
- Mesaj Privat
- sabothor
- **
- 403 mesaje
- din 02 Feb 2007
- Astra 2003 Z18XE
- Bucuresti
sabothor
- Mesaje scrise: 403
- Masina: Astra 2003 Z18XE
- Cont inregistrat: 02 Feb 2007
- Mesaj Privat
Larry, cum zicea si colegul, se face cursa completa pana jos cu ambele geamuri, cu usile inchise, apoi tii apasate ambele butoane de la sofer pana geamurile fac o cursa completa in sus. Cand au ajuns sus, tu continui sa tii butoanele apasate inca 7 secunde (daca ai ureche fina si e liniste deplina se aud motorasele cum se "forteaza"). Apoi geamurile se coboara normal si asta e sincronizarea...
Sper sa iasa, daca nu .. ask for more info!
Sabothor
Sper sa iasa, daca nu .. ask for more info!
Sabothor
Larry
- Mesaje scrise: 70
- Masina: Astra 2002 Z16XE
- Cont inregistrat: 04 Jul 2007
- Mesaj Privat