pluciro
- Mesaje scrise: 85
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 05 Aug 2006
- Mesaj Privat
- jE
- 8,417 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,417
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
pluciro
- Mesaj Privat
Mersi,
Am mai identificat si eu una in Gheorgheni, in capat la Pata, dupa ce treci statia de troleibuse linia 3, faci curba stanga spre Iulius mol, e imediat pe drepata dupa un magazin de utillaje agricole cu multe tractoare expuse in fata. Scrie mare la strada...statie ITP.
Cum nu erau multe masini si nici nu era cu programare, am stat la coada...si dupa 2 ore am si aflat cum sta situatia.
Bucse pe fata si ceva dezechilibru la frana spate stanga.
Partea buna e ca a trecut noxele pe bune.
Partea rea e ca tebuie sa mai stau o data la coada, dupa ce rezolv probleme. Asta e.
Am mai identificat si eu una in Gheorgheni, in capat la Pata, dupa ce treci statia de troleibuse linia 3, faci curba stanga spre Iulius mol, e imediat pe drepata dupa un magazin de utillaje agricole cu multe tractoare expuse in fata. Scrie mare la strada...statie ITP.
Cum nu erau multe masini si nici nu era cu programare, am stat la coada...si dupa 2 ore am si aflat cum sta situatia.
Bucse pe fata si ceva dezechilibru la frana spate stanga.
Partea buna e ca a trecut noxele pe bune.
Partea rea e ca tebuie sa mai stau o data la coada, dupa ce rezolv probleme. Asta e.
- Mr.hat
- **
- 449 mesaje
- din 17 Oct 2004
- Cluj
Mr.hat
- Mesaje scrise: 449
- Masina:
- Cont inregistrat: 17 Oct 2004
- Mesaj Privat
pluciro
- Mesaj Privat
Mersi,
Acum o sa merg in continuare la cei de langa Iulius Mall, sa nu mai verifice din nou toata masina, ci doar punctual.
Oricum, topicul o sa mai apara la cei interesati in urma unui search, asa ca e bine de stiut si pentru altii pe unde sunt statii ITP.
Acum ca tot am pomenit de statii ITP, hai sa vedem si pe unde sunt testere, ca parca mi-ar trebui unul pt. frane, dupa ce se repara problema. Atelierul unde o duc nu are tester, deci nu o sa aflu rezultatul imedit.
Deci, cine stie pe unde sunt testere in Cluj?
Acum o sa merg in continuare la cei de langa Iulius Mall, sa nu mai verifice din nou toata masina, ci doar punctual.
Oricum, topicul o sa mai apara la cei interesati in urma unui search, asa ca e bine de stiut si pentru altii pe unde sunt statii ITP.
Acum ca tot am pomenit de statii ITP, hai sa vedem si pe unde sunt testere, ca parca mi-ar trebui unul pt. frane, dupa ce se repara problema. Atelierul unde o duc nu are tester, deci nu o sa aflu rezultatul imedit.
Deci, cine stie pe unde sunt testere in Cluj?
bobo32
- Mesaje scrise: 52
- Masina:
- Cont inregistrat: 06 Aug 2007
- Mesaj Privat
pluciro a scris:Deci, cine stie pe unde sunt testere in Cluj?
tester de frana gasesti pe strada Paris, langa podul de cale ferata, la AutoDoc. au in hala unde se fac reglajele de directie.
ca idee ajutatoare nu te du sa-l cauti pe seful de atelier sa-ti faci programare sau sa-l intrebi cand te poate primi ca rar se intampla sa te bage in seama. du-te direct si discuta cu baietii care regleaza directiile (imi scapa acuma cum ii cheama, dar sunt foarte de treaba amandoi)
voicua
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Astra 2005 Z 17 DTL
- Cont inregistrat: 15 Oct 2007
- Mesaj Privat
pluciro a scris:Am cautat azi 2 statii ITP care le stiam si ambele au fost desfiintate.
Cine poate sa-mi spuna unde pot sa-mi fac in Cluj ITP-ul pt. un Vectra A pe benzina?
Si eventual la ce sa fiu atent, ca deh...nu masina noua.
Cine poate sa-mi spuna unde pot sa-mi fac in Cluj ITP-ul pt. un Vectra A pe benzina?
Si eventual la ce sa fiu atent, ca deh...nu masina noua.
Incearca in Floresti,vis a vis de politie.Nu e aglomeratie si baietii sunt de treaba.
- Suller Istvan
- **
- 434 mesaje
- din 17 Apr 2007
- Kadett 1986 1,3
- turda
Suller Istvan
- Mesaje scrise: 434
- Masina: Kadett 1986 1,3
- Cont inregistrat: 17 Apr 2007
- Mesaj Privat
In Turda statie ITP la RATL(regia autonoma de transport local) o recomand tuturor, cu mine cel putin au fost foarte de treaba baietii, si daca am avut ceva probleme, minore, de care mai trecea verificarea mi-au aprobat, si mi-au spus sa fiu atent la ele ca dupa citeva mii de km va trebui sa schimb anumite piese.
- Operabilus
- 786 mesaje
- din 20 Sep 2006
- Cluj
Operabilus
- Mesaje scrise: 786
- Masina:
- Cont inregistrat: 20 Sep 2006
- Mesaj Privat
bose
- Mesaje scrise: 50
- Masina: Astra 2000 y17dti
- Cont inregistrat: 19 Mai 2006
- Mesaj Privat
- mihuflorin
- *
- 1 mesaje
- din 30 Jun 2008
- Cluj
mihuflorin
- Mesaje scrise: 1
- Masina:
- Cont inregistrat: 30 Jun 2008
- Mesaj Privat
- elegance
- 3,083 mesaje
- din 31 Jul 2006
- Astra 2000 Y 17 DT
- Cluj
elegance
- Mesaje scrise: 3,083
- Masina: Astra 2000 Y 17 DT
- Cont inregistrat: 31 Jul 2006
- Mesaj Privat
- Byke
- Moderator
- 3,358 mesaje
- din 22 Aug 2007
- Cluj
Byke
- Mesaje scrise: 3,358
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Aug 2007
- Mesaj Privat
- jE
- 8,417 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaj Privat
- Byke
- Moderator
- 3,358 mesaje
- din 22 Aug 2007
- Cluj
Byke
- Mesaje scrise: 3,358
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Aug 2007
- Mesaj Privat
- jE
- 8,417 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaj Privat
bobo32
- Masina:
- Mesaj Privat
Byke a scris:Reprezentanta ISUZU (cladire albastra) imediat dupa curba la dreapta inainte de linia dreapta spre Ambient (Someseni).
Servicii de calitate, amabilitate, respect reciproc, fara rea vointa si mai ales promptitudine.
Servicii de calitate, amabilitate, respect reciproc, fara rea vointa si mai ales promptitudine.
anul asta mai ramane valabila recomandarea asta? as vrea sa fac itp-ul la o masina din 2007, si vreau sa rezolv problema in conditiile mentionate de tine.
si inca o nedumerire as avea: e vreo problema daca vreau sa-mi fac itp-ul cu ~1,5 luni inainte sa expire?
- jE
- 8,417 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaj Privat
bobo32
- Masina:
- Mesaj Privat
pana la urma n-am mai ajuns in someseni, ci la Ecomax la ITP. de vreo saptamana s-a deschis statie ITP in incinta ecomax, si deoarece nu foarte multa lume stie de ea, programare am putut sa-mi fac de pe o zi pe alta. per general toata treaba o fost ok, s-or miscat repede (doar o problema de la baza de date a rar-ului a facut ca lucrurile sa dureze ceva mai mult), si pretul a fost rezonabil. fara sa fac in vreun fel reclama, ma gandes ca-i o idee buna sa scriu si preturile: ITP: 100 RON + orice alta reverificare: 20 RON. pe viitor o sa ma mai duc sa fac ITP-urile la ecomax (dar atat, ca de service tot scarbit is )
- blue_maniak
- 940 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Vectra 2004 Z18XE
- Cluj
blue_maniak
- Mesaje scrise: 940
- Masina: Vectra 2004 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Sep 2007
- Mesaj Privat